Merhaba arkadaşlar. Ben yaklaşık 1 hafta önce VATAN Bilgisayar' dan Logitech G230 Stereo Gaming Headset almıştım. Ürünü aldıktan bir gün sonra dönen yerlerinden (Resim ile göstereyim):
Gıcırtı geliyor. VATAN Bilgisayar'a götürdüğümde ürünün vidasında bir problem olduğunu söylediler. Fakat değişim istediğimde kullanıcı hatası olabildiğini bu yüzden alamayacaklarını söylediler. Peki ben bu ürünü Logitech' in servisine versem değişim veya iade yapılabilir mi? Sorunum budur. Yardım edenlere teşekkür ederim.
Teknik servise gönderin ve açıklamada iade isteyin. Teknik servis uygun görürse Vatan paşalar gibi ücret iadesini yapmalı. 1 haftayı geçmesi pek dert değil.
Logitech'in sitesinden onları arayıp ulaşın 1 haftalık ürün değişim yapmaları lazım. Ayrıca orada kullanıcı hatası olma olasılığı düşük eğer ürünü sert biçimde düşürdüyseniz olabilir ancak fakat onu servis anlayabilir.
Ürün şuana kadar hiçbir zarar görmedi benim tarafımdan. İlk aldığımdan beri böyle dediğim gibi. Acaba Logitech' e ulaşabileceğim numarayı belirtirmisiniz lütfen? @Sociologist