Logitech G230 sistem algılamıyor

Gmanftw

Hectopat
Merhabalar. Ben bu sabah G230 aldım ve 2 tane jak girişi var bunları masaüstü bilgisayarımdaki doğru jaklere taktım. Fakat hiçbirşekilde ne aygıt yöneticisinde vs. gözükmüyor ve G230 un driveri da yok. Başka bilgisayarlarda sorunsuz çalışırken bende çalışmıyor. Ve ses aygıtım devre dışı çarpı işareti var. Realtek driverı da kurdum fayda etmedi. Neden bu bilgisayarda çalışmıyor bu kulaklık ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Başka bir bilgisayarda deneme şansınız varsa deneyin. Orada da aynı sorun olursa üründe problem var demektir.
Hoparlör high defination audio aygıtı olarak diğer bilgisayarda çalışıyor. Bu bilgisayarda da High defination audio olarak gözüküyor hatta seçili ama ses kısmı hala çarpı ve ses gelmiyor.

Ben kullanıyorum sıkıntısı yok. Bakacağım eve gidince neyden kaynaklandığına.

Merhaba arkadaşlar.
Bende aynı sorunla karşı karşıyayım bir çok forum sayfasını gezmeme rağmen bir netice alamadım.
Logitech G230 kulak aldım fakat bilgisayarım görmüyor.
ses aygıtlarından kontrollerimi yaptığımda kulaklığımı tanımadığını farkettim. Bir süre uğraşmama rağmen beceremedim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Bilgisayarımın modeli: Msi ge72 6ql apache die ve Win 10 64 bit

Bende kullanıyorum ilk taktığımdan beri hiç görmeme gibi bir durum söz konusu değil, jaklarda bir sıkıntı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…