Logitech G230 Sorunlu Mu?

Makaleler
2
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese merhaba. Birkaç güne Logitech G230 almak istiyorum ama sosyalde gördüğüm kadarıyla herkes kulaklığın bir problemi hakkında konu açmış. Kullanan arkadaşlar, sizin kullandığınız kulaklık hiç sıkıntı çıkardı mı? Beni bilgilendirirseniz sevinirim. Bir de Mac ile uyumlu mudur? Teşekkürler.

Yaklaşık 1 yıldır g230 sahibiyim hiçbir sorunu yok. Sadece ilk aldığım zamanlarda kulaklık ağır geliyordu takınca kafamı acıtıyordu. Bi süre sonra alıştım sanırım, olmamaya başladı.

Kulaklığın üst süngeri uzun kullanımda aşırı acıtıyor. Ne yalan söyleyeyim kafama ellediğim de bile acısını hissediyorum...

Birçok kulaklık test ettim. G230 bana giriş seviyesi bir kulaklık ve fiyatı ederinden fazla. Gerek kulak süngerleri gerek kafa bandı olsun. Bütçenizi biraz arttırıp Cloud serisine yönelmelisiniz.

Steelseries Siberia V2 Kulaklık Siyah (Ses Kartsız) Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da

Razer Kraken USB Gamer Kulaklık Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da

Razer'in müzik performansı daha iyi Steelseries'e göre.

KİNGSTON HYPERX CLOUD CORE HEADSET KULAKLIK - SİYAH

Bu da olabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar Hyper X Cloud ve Steelseries'i çok beğendim ama çok pahalı. Başka kulaklık önerileriniz var mı? (Bütçem 200TL)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…