Logitech G230 Sorunlu Mu?

İnternetten almayacaksan gerçekten mağazalarda özellikle oyuncu ekipmanlarının fiyatları çok uçuk oluyor. (İnternet mağazalarına kıyasla.)
Gameekstra'nın yerine gidip alabilirsin tabii İstanbul'da oturuyorsan.

Beşiktaş civarında oturuyorsan Adeks'e de gidebilirsin. Orada da bu modeller uygun:
ASUS Cerberus Gaming Kulaklık
HyperX Cloud Core Gaming Kulaklık

Özel bir nedeni yoksa neden elden alışveriş yapmak istiyorsun ? Sanalkarta para yükleyip (Paypal Nakit, İninal vb.) gayet güvenli bir şekilde alabilirsin ve ürün en geç 3-4 günde sende olur.

Özel nedenim, güvenememek. İnternet üzerinden satış yapan firmalara güvenmiyorum. Linkini attığınız mağaza güvenilir ise, zaten İninal kart kullanıyorum alabilirim. Bir fikriniz var mı mağazanın güvenirliliği hakkında @bedirhan ? Peki İzmir'de bildiğiniz yer var mı?

Kulaklık çok rahatsız ediyor mu @Myst3ry ?

1-2 Saat kullandığımda acıtıyordu. Can sıkıcı bir durum ama dediğim gibi bir süre sonra ağırlığına alıştım ama senin kafa yapını bilemem. Kulaklığın açık olduğu bir yerde gidip denemeni öneririm.

Firmalara bağlı olarak bazı indirimli gelebiliyor kargo bu konuda pek bir şey söyleyemem. Muhtemelen 10-15 civarı bir ücret tutacaktır.
İki firmaya da sor, hangisi ürünü daha önce kargoya verebilecekse oradan alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…