evetbenoyum Hectopat Katılım 21 Mart 2017 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2018 #1 Ses açıp kısarken cızırtılar oluşuyor ve yine ses açıp kısarken kulaklığın bir yanından ses gelmiyor bunun nedeni nedir?
Ses açıp kısarken cızırtılar oluşuyor ve yine ses açıp kısarken kulaklığın bir yanından ses gelmiyor bunun nedeni nedir?
evetbenoyum Hectopat Katılım 21 Mart 2017 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2018 #2 Bu kısımla ilgili bir sıkıntı var bu sorunu nasıl aşarım.Açmayı denedim ama kırılacak gibi oldu geri bıraktım.
Bu kısımla ilgili bir sıkıntı var bu sorunu nasıl aşarım.Açmayı denedim ama kırılacak gibi oldu geri bıraktım.
Alp Çiçek Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 2.154 Makaleler 3 Çözümler 2 6 Mart 2018 #3 Temazsızlık olabilir. Servise yollayın.
Ahmet Balıkçı Hectopat Katılım 23 Nisan 2019 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2020 #4 üstünden uzun zaman geçmiş ama 1 yıldır tam olarak aynı sorunu yaşıyorum çözümünü bulabildin mi yoksa yeni kulaklık mı aldın ?
üstünden uzun zaman geçmiş ama 1 yıldır tam olarak aynı sorunu yaşıyorum çözümünü bulabildin mi yoksa yeni kulaklık mı aldın ?