Logitech G230 vs HyperX Cloud Core?

zonar

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar hepinize merhaba,
Bugün itibariyle snopy kulaklığımı kırmış bulunmaktayım. Bende yeni bir kulaklık arayışına girdim ve yaptığım araştırmalar sonucu birkaç kulaklık arasında kaldım. Bu kulaklıklar arasından benim için en uygununu söyler misiniz?
- 7.1 ses olmasa da olur. Çok az fps oynuyorum genel olarak mobacıyım.
- En önemli kriterim mikrofon kalitesi. Yakın zamanda twitch yayınlarına başlayacağım ve bunun için ayrı bir mikrofon almak istemiyorum.
Düşündüğüm kulaklıklar, Logitech G230 ve HyperX Cloud Core. Ancak 1 ay daha beklersem bütçemi 350 tl dolaylarına getirebilirim. O zaman da HyperX Cloud 2 ve G430' u inceleyeceğim. Merak ettiğim konuysa Logitech mi, Kingston mu? Ve HyperX Cloud Core ve Cloud 2 arasında mikrofon olarak bir fark var mıdır? Eğer bu sorunun cevabı hayır ise Cloud Core alacağım. Yaptığım araştırmalar sonucu Kingstonla hiç sorun yaşayana rastlamadım fakat Logitech'de sorun yaşayanlar bulunmakta. Yine de sizin de görüşlerinizi almak istedim. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizin için mikrofon çok önemliyse G230 sizin için daha iyi olacaktır. Öte yandan bütçenizi yükseltebilirseniz Hyperx Cloud II yapabileceğiniz en iyi tercih olacaktır.

Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sizin için mikrofon çok önemliyse G230 sizin için daha iyi olacaktır. Öte yandan bütçenizi yükseltebilirseniz Hyperx Cloud II yapabileceğiniz en iyi tercih olacaktır.

Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yardımınız için teşekkür ederim. Biraz daha para biriktirip HyperX Cloud 2 alacağım.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı