Logitech G230 vs Snopy Rampage sn-rw1

Kadir2121

Hectopat
Daha fazla  
Bu iki kulaklık arasında kaldım, bütçem 150 TL ama 20 TL falan oynayabilir, sizce hangi kulaklığı almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Snopy, Everest, Frisby gibi markaların ürünlerini çok tavsiye etmiyorum açıkçası. G230 da iyi bir kulaklık değil kulaklık ta kronik problemler mevcut ve çok fazla şikayet var onun hakkında. Bütçeyi çok az aşabilirseniz bu kulaklığı öneririm. Hyperx Cloud Stinger Stereo Gaming Kulaklık - n11.com

Bu markaları ben de her ne kadar sevmesem de bu arkadaşlarımız ön yargılı. Kulaklık hakkında bir şey bilmeden yorum yapmışlar RW1 çok daha iyi bir kulaklık, neden:
1- 7.1 Ses desteği
2- Bass derecesi yüksek (g230'a nazaran)
3- Titreşim özelliği var
4- Mikrofonu çok kaliteli kondenser mikrofon gibi maaşallah
5- Ayrıca g230 gibi tiz sesleri vermemezlik yapmıyor.

Bu markaları ben de her ne kadar sevmesem de bu arkadaşlarımız ön yargılı. Kulaklık hakkında bir şey bilmeden yorum yapmışlar rw 1 çok daha iyi bir kulaklık neden
1- 7.1 Ses desteği
2- Bass derecesi yüksek (g230'a nazaran)
3- Titreşim özelliği var
4- Mikrofonu çok kaliteli kondenser mikrofon gibi maaşallah
5- Ayrıca g230 gibi tiz sesleri vermemezlik yapmıyor.
Ses kartı ile kullanırsan tabii ki tiz ses yapmaz. 7.1'i var diye alınmaz. Eğer Snopy mağduru olsaydın, önermezdin. Snopy'nin mağduru çok. Kalitesiz bir marka. Ayrıca o kulaklık Somic G941'in çakması. Aynı kulaklık yurtdışı sitelerinde 35 dolar.

Ses kartı ile kullanırsan tabii ki tiz ses yapmaz. 7.1'i var diye alınmaz. Eğer Snopy mağduru olsaydın, önermezdin. Snopy'nin mağduru çok. Kalitesiz bir marka. Ayrıca o kulaklık Somic G941'in çakması. Aynı kulaklık yurtdışı sitelerinde 35 dolar.
Bir şey soracağım ben de snopy mağduruyum vesaire falan. Ben bu kulaklık (snopy yerine) bu Somic G941'i kullansam sıkıntı falan çıkar mı ? Yani kaliteli mi?

Bir şey soracağım ben de snopy mağduruyum vesaire falan. Ben bu kulaklık (snopy yerine) bu Somic G941'i kullansam sıkıntı falan çıkar mı ? Yani kaliteli mi.
Çıkmaz ki ürünün hatalı olması dışında. Fakat o tarz markalara değil de aynı fiyata daha kaliteli (birçok konuda) bir ürün almanı öneririm. Mesela Logitech Platronics HyperX gibi markalar olabilir.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı