Logitech G230 vs Steelseries Siberia 150

G230 alma. Çok sorunlu. Şuan kullanıyorum ve en kısa zamanda değiştireceğim.
Mikrofonunun kötü olduğunu söyleyende var. Ses olayına gelirsek bu kulaklıklar ses kartsız oldukları için bilgisayarınızın ses kartına göre değişir.

Hyperx cloud core da alabilirsin.

Biraz bütçeyi zorlarsanız 220 tl'ye bulabilirsiniz. Bu arada şimdi baktım kulaklığımın fiyatı artmış. Ben 180 tl'ye almıştım.

Kendim Asus Cerberus kullanıyorum. Sesler yeterli hatta bazen bass varken kulaklık yerinden düşecek gibi bile titreyebiliyor. Arkadaşın dediği gibi SteelSeries üst fiyatta performans veren bir marka. Lakin G230'u hem kötüleyen hem iyileyenler var. Benim 1 2 günlük deneme fırsatım oldu. Ses kalitesi güzel geldi lakin kulak yapıma uymadı. Asus Cerberus'u yaklaşık 4 5 aydır kullanıyorum. En ufak sıkıntısını görmedim. Mikrofon kalitesi de gayet güzel.

İmzamda ise SS'in 5hv3 incelemesi mevcut. Ondan da çok memmun idim lakin esnek olmadığı için kırıldı. Eğer pat küt kullanmayacaksanız ki bir süre sonra istemeden yapıyorsunuz GameEkstra gibi sitelerde indirime giriyor.

Cerberus'un ses kalitesinin kötü olduğunu söyledi bir arkadaşım. Onunda arkadaşı ona söylemiş.
Mikrofon konusunda ise sadece bulunması yeterli olacaktır benim için çünkü mikrofonla bir işim olmayacak.

Technopat'ın incelemesi var. Ben çok memmunum ses kalitesinden. Hele CS:GO gibi oyunlar oynuyor iseniz özellikle ayak sesleri odaklı bir yapısı var. Kesinlikle öneririm.

Ekleme: Eğer 5 6 saat oyun başından kalkmayacaksanız terleme yapacaktır. 2 saatten sonra hafiften rahatsız etmeye başlıyor beni.

Anladım. Peki sadece müzik dinlemeye gelir mi bu kulaklık?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…