Mustiqq Hectopat Katılım 13 Temmuz 2015 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2015 #1 Arkadaşlar hangisi daha iyidir? Ses kartım yok almayacigımda ses kartı olmadan hangisi daha iyidir?
Sociologist Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Kasım 2013 Mesajlar 2.780 Makaleler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2015 #2 Ses kartı olmadan yeterli performans alamazsınız ama Siberia V2 her türlü koşulda kat be kat daha iyi.
Ses kartı olmadan yeterli performans alamazsınız ama Siberia V2 her türlü koşulda kat be kat daha iyi.
S SkipS Hectopat Katılım 29 Ekim 2014 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2015 #3 Mustiqq dedi: Arkadaşlar hangisi daha iyidir? Ses kartım yok almayacigımda ses kartı olmadan hangisi daha iyidir? Genişletmek için tıkla... Bir kere fiyat farkına bakarsan anlayabilirsin .
Mustiqq dedi: Arkadaşlar hangisi daha iyidir? Ses kartım yok almayacigımda ses kartı olmadan hangisi daha iyidir? Genişletmek için tıkla... Bir kere fiyat farkına bakarsan anlayabilirsin .