Logitech G231 kablo kopması

Oguzhanaaa

Kilopat
Daha fazla  
Öncelikle hepinize merhabalar, iyi günler dilerim. Yaptığım yanlış hareket yüzünden Logitech G231 markalı kulaklığımın tam olarak jack girişinden kopması sorunununda muzdaribim. 3 farklı renkte kablo çıktı yeşil, mavi ve turuncu(ya da sarı). Tamir edilebilir mi, düzeltilebilir mi? Eğer düzeltilebilirse nasıl olduğunu açıklarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim.

Talihsiz olay için geçmiş olsun...

İnternet üzerinden 3.5mm jack satılıyor bu parçadan alıp renkleri uygun noktalara lehimlerseniz kulaklığınız çalışacaktır eğer lehim yapamazsanız veya uygun malzemeniz bulunmuyorsa parçayı aldıktan sonra herhangi bir elektronik dükkanda yaptırabilirsiniz.

Çok teşekkür ederim cevabınız için fakat ben biraz cahil kalıyorum bu konuda bana düzgün olabilecek güzel kaliteli bir jack linki atabilir misiniz.

Çok teşekkür ederim cevabınız için fakat ben biraz cahil kalıyorum bu konuda bana düzgün olabilecek güzel kaliteli bir jack linki atabilir misiniz?

Paylaşmış olduğum ürün tarafımca test edilip kullanıldı kulaklık için kullanıma uygun... Fakat iki adet almanız önerimdir lehim noktaları çok küçük olduğu için onarım sırasında bozulma ihtimali yüksek olan bir ürün.

.

Tekrar çok teşekkür ederim zahmet edip jack linki attığınız için ayrıca teşekkür ederim. Bu arada herhangi bir cızırtı ya da başka bir problem olmaz değil mi?

Rica ederim... Onarım sırasında vs. herhangi bir sorunuz veya kafanıza takılan bir nokta olursa dilediğiniz zaman yardımcı olabiliriz.

Özür dileyerek tekrar rahatsız ediyorum ama bir sorum var garantiye yollasam tamir ederler mi, ederlerse ne kadar tutabilir? Ayrıca kendim onardığımda herhangi bir ses sorunu yaşar mıyım?

Özür dileğerek tekrar rahatsız ediyorum ama bir sorum var garantiye yollasam tamir ederler mi, ederlerse ne kadar tutabilir? Ayrıca kendim onardığımda herhangi bir ses sorunu yaşar mıyım?

Öncelikle herhangi bir rahatsızlığın söz konusu olmadığını belirtmek isterim

Cihazın servise gönderilmesi durumunda komple kablo değişimi yapılmasından dolayı maliyet biraz fazla olacaktır... Kendinizin onarma durumunda ise kablo ve jack arası bağlantının düzgün yapılması durumunda sorunsuz ve aynı ses kalitesinde kullanmaya devam edebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…