L lad3s Femtopat Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 12 8 Ekim 2020 #1 Logitech G231 sahibiyim mikrofonu ağzıma doğru getiriyorum bazen. Bir şey olur mu sizce? Kırılma arıza veya bozulma gibi ve G231'in driveri var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ekim 2020
Logitech G231 sahibiyim mikrofonu ağzıma doğru getiriyorum bazen. Bir şey olur mu sizce? Kırılma arıza veya bozulma gibi ve G231'in driveri var mıdır?
enonertetanem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 5.871 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2020 #2 Bozulmadıysa niye konu açıyorsun? Hem kulaklık için niye driver olsun? Ancak EQ düzeni, RGB gibi şeyler yaparsın zaten de bu kulaklıkta yok. Artı 0 Eksi
Bozulmadıysa niye konu açıyorsun? Hem kulaklık için niye driver olsun? Ancak EQ düzeni, RGB gibi şeyler yaparsın zaten de bu kulaklıkta yok.
Electrix Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Temmuz 2020 Mesajlar 1.012 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2020 #3 lad3s dedi: Logitech G231 sahibiyim mikrofonu ağzıma doğru getiriyorum bazen. Bir şey olur mu sizce? Kırılma arıza veya bozulma gibi ve G231'in driveri var mıdır? Genişletmek için tıkla... Driver yok. Esnek bir mikrafonu var neden kırılsın? Artı 0 Eksi
lad3s dedi: Logitech G231 sahibiyim mikrofonu ağzıma doğru getiriyorum bazen. Bir şey olur mu sizce? Kırılma arıza veya bozulma gibi ve G231'in driveri var mıdır? Genişletmek için tıkla... Driver yok. Esnek bir mikrafonu var neden kırılsın?