Tesla Bobini Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 14.835 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer İzmir 24 Temmuz 2018 #1 Arkadaşlar ben Logitech G231 kullanıcısıyım. Arkadaştan ikinci el aldım. Kulaklıkta tek giriş mevcut. Ben girişi sadece kasanın önündeki kulaklık kısmına taksam mikrofon da otomatik olarak çalışır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Temmuz 2018
Arkadaşlar ben Logitech G231 kullanıcısıyım. Arkadaştan ikinci el aldım. Kulaklıkta tek giriş mevcut. Ben girişi sadece kasanın önündeki kulaklık kısmına taksam mikrofon da otomatik olarak çalışır mı?
Laurence Barnes Hectopat Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 283 Çözümler 8 Yer Yerel Süper Kümeler 24 Temmuz 2018 #2 Bilgisayarınızda mikrofon için ayrı giriş varsa çalışmaz. Arkadaşınızdan paket dahilinde verilen dönüştürücü aparatı isteyin. Artı 0 Eksi
Bilgisayarınızda mikrofon için ayrı giriş varsa çalışmaz. Arkadaşınızdan paket dahilinde verilen dönüştürücü aparatı isteyin.
KS KS Tesla Bobini Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 14.835 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer İzmir 24 Temmuz 2018 #3 Arkadaş o aparatı kaybetmiş dostum, senin önereceğin kaliteli bir dönüştürücü var mıdır? var mı önerisi olan Son düzenleyen: Moderatör: 24 Temmuz 2018 Artı 0 Eksi
Arkadaş o aparatı kaybetmiş dostum, senin önereceğin kaliteli bir dönüştürücü var mıdır? var mı önerisi olan