Metehan Güldüren Megapat Katılım 15 Ağustos 2015 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2018 #1 Kulaklığım bozulduğundan kulaklık alıcam ama çok arada kaldım. Benim için mikrofon kalitesi çok önemli birini seçebilir misiniz? Logitech G231 LOGITECH G231 PRODIGY GAMING HEADSET HyperX Cloud Stinger HyperX Cloud Stinger Stereo Gaming Kulaklık ( HX-HSCS-BK/EE ) | HyperX | Stereo Gamer Kulaklıklar HyperX Cloud Stinger Stereo Gaming Kulaklık Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da HyperX Cloud Silver HyperX Cloud Silver Stereo Gaming Kulaklık ( HX-HSCL-SR/NA ) | HyperX | Stereo Gamer Kulaklıklar HyperX Cloud Silver Stereo Gaming Kulaklık Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da Steelseries Arctis 3 Steelseries Arctis 3 Gri Gamer Kulaklık + Steelseries Kulaklık Standı | Steelseries | Özel Kampanyalar Steelseries Arctis 3 Gri Gamer Kulaklık Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da Son düzenleyen: Moderatör: 14 Haziran 2018
Kulaklığım bozulduğundan kulaklık alıcam ama çok arada kaldım. Benim için mikrofon kalitesi çok önemli birini seçebilir misiniz? Logitech G231 LOGITECH G231 PRODIGY GAMING HEADSET HyperX Cloud Stinger HyperX Cloud Stinger Stereo Gaming Kulaklık ( HX-HSCS-BK/EE ) | HyperX | Stereo Gamer Kulaklıklar HyperX Cloud Stinger Stereo Gaming Kulaklık Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da HyperX Cloud Silver HyperX Cloud Silver Stereo Gaming Kulaklık ( HX-HSCL-SR/NA ) | HyperX | Stereo Gamer Kulaklıklar HyperX Cloud Silver Stereo Gaming Kulaklık Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da Steelseries Arctis 3 Steelseries Arctis 3 Gri Gamer Kulaklık + Steelseries Kulaklık Standı | Steelseries | Özel Kampanyalar Steelseries Arctis 3 Gri Gamer Kulaklık Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da
EfeBozkurt19 Hectopat Katılım 26 Mayıs 2018 Mesajlar 45 14 Haziran 2018 #2 Mikrofon kalitesi olarak HyperX serisi ve Arctis 3 ikiside kalitelidir seni üzmez. Rahatlık 1 adım öndeyse Stringer, 7.1 Ses sistemi önemliyse kesinlikle Arctis 3’ten yana kullanmalısın tercihini.
Mikrofon kalitesi olarak HyperX serisi ve Arctis 3 ikiside kalitelidir seni üzmez. Rahatlık 1 adım öndeyse Stringer, 7.1 Ses sistemi önemliyse kesinlikle Arctis 3’ten yana kullanmalısın tercihini.
A Ahmet ERHAKAN Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 1.109 Çözümler 2 4 Haziran 2019 #3 Metehan Güldüren dedi: Kulaklığım bozulduğundan kulaklık alıcam ama çok arada kaldım. Benim için mikrofon kalitesi çok önemli birini seçebilir misiniz? Logitech G231 LOGITECH G231 PRODIGY GAMING HEADSET HyperX Cloud Stinger HyperX Cloud Stinger Stereo Gaming Kulaklık ( HX-HSCS-BK/EE ) | HyperX | Stereo Gamer Kulaklıklar HyperX Cloud Stinger Stereo Gaming Kulaklık Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da HyperX Cloud Silver HyperX Cloud Silver Stereo Gaming Kulaklık ( HX-HSCL-SR/NA ) | HyperX | Stereo Gamer Kulaklıklar HyperX Cloud Silver Stereo Gaming Kulaklık Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da Steelseries Arctis 3 Steelseries Arctis 3 Gri Gamer Kulaklık + Steelseries Kulaklık Standı | Steelseries | Özel Kampanyalar Steelseries Arctis 3 Gri Gamer Kulaklık Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da Genişletmek için tıkla... Arctis 3 önermem. Bundan tam 4 ay önce kullanmıştım ses çok az geliyordu özellikle Anakartım çok iyiydi kısacası önermem.
Metehan Güldüren dedi: Kulaklığım bozulduğundan kulaklık alıcam ama çok arada kaldım. Benim için mikrofon kalitesi çok önemli birini seçebilir misiniz? Logitech G231 LOGITECH G231 PRODIGY GAMING HEADSET HyperX Cloud Stinger HyperX Cloud Stinger Stereo Gaming Kulaklık ( HX-HSCS-BK/EE ) | HyperX | Stereo Gamer Kulaklıklar HyperX Cloud Stinger Stereo Gaming Kulaklık Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da HyperX Cloud Silver HyperX Cloud Silver Stereo Gaming Kulaklık ( HX-HSCL-SR/NA ) | HyperX | Stereo Gamer Kulaklıklar HyperX Cloud Silver Stereo Gaming Kulaklık Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da Steelseries Arctis 3 Steelseries Arctis 3 Gri Gamer Kulaklık + Steelseries Kulaklık Standı | Steelseries | Özel Kampanyalar Steelseries Arctis 3 Gri Gamer Kulaklık Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da Genişletmek için tıkla... Arctis 3 önermem. Bundan tam 4 ay önce kullanmıştım ses çok az geliyordu özellikle Anakartım çok iyiydi kısacası önermem.