Logitech G231 vs. SteelSeries Arctis 3

• Konuyu başlatan Zend
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 3.260
Mouseum ve gamepadim Logitech olduğu için ilk G231'e bakmıştım arkadaşlarım çevrem ve bu site uzak durmam gerektiğini söyledi ben de indirimde Arctis 3 aldım. Daha sonra G231 elime alma fırsatım oldu malzeme kalitesini bile beğenmedim cidden kalitesiz duruyor. Arctis 3 7.1 gibi bi artısı da var kulak terletme de yapmıyor bu kıyasta her türlü Arctis 3 alır.

Mouseum ve gamepadim Logitech olduğu için ilk G231'e bakmıştım arkadaşlarım çevrem ve bu site uzak durmam gerektiğini söyledi ben de indirimde Arctis 3 aldım. Daha sonra G231 elime alma fırsatım oldu malzeme kalitesini bile beğenmedim cidden kalitesiz duruyor. Arctis 3 7.1 gibi bi artısı da var kulak terletme de yapmıyor bu kıyasta her türlü Arctis 3 alır.
arctis 3 stereo bir kulaklık 7.1 değil. her stereo kulaklık yazılımsal olarak 7.1 ses kalitesini biraz da olsa tattırabiliyor. dolby atmos, windows sonic gibi teknolojiler ile. 20 liraya aldığınız kulaklığa da 7.1 yazmanız lazım bu mantıkla. her e-ticaret sitesi niyeyse 7.1 yazıyor halbu ki 7.1 yok o kulaklıkların çoğunda.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı