UBerk Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 6.954 Makaleler 8 Çözümler 114 26 Ocak 2019 #1 Maalesef çizikler çok fazla. Bunları nasıl temizleyebilirim?
Y ysfmr Kilopat Katılım 12 Eylül 2018 Mesajlar 109 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2019 #2 Çizikler yırtılmadan oluşuyorsa düzelmez ama tırnaığını üstünde kaydırarak vb. çizdiysen bu videoya bakabilirsin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Çizikler yırtılmadan oluşuyorsa düzelmez ama tırnaığını üstünde kaydırarak vb. çizdiysen bu videoya bakabilirsin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
UBerk Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 6.954 Makaleler 8 Çözümler 114 26 Ocak 2019 #3 ysfmr dedi: Çizikler yırtılmadan oluşuyorsa düzelmez ama tırnaığını üstünde kaydırarak vb. çizdiysen bu videoya bakabilirsin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Islak mendil ile temizledim gitti çizikler teşekkürler.
ysfmr dedi: Çizikler yırtılmadan oluşuyorsa düzelmez ama tırnaığını üstünde kaydırarak vb. çizdiysen bu videoya bakabilirsin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Islak mendil ile temizledim gitti çizikler teşekkürler.
K Kastanbolu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2018 Mesajlar 3.180 23 Nisan 2021 #4 UBerk dedi: Islak mendil ile temizledim gitti çizikler teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Benim mouse dönmesini sağlayan parçası çizildi biraz o düzelir mi?
UBerk dedi: Islak mendil ile temizledim gitti çizikler teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Benim mouse dönmesini sağlayan parçası çizildi biraz o düzelir mi?