Mehmet×Alperen Hectopat Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 360 Çözümler 1 Yer Osmaniye 7 Ağustos 2019 #1 İyi günler arkadaşlar, Direksiyon İkinci El ve Sıfır Bilgisayar Oyun Donanımları sahibinden.com'da Direksiyon İkinci El ve Sıfır Bilgisayar Oyun Donanımları GeT taksitli ödeme seçenekleri ile sahibinden.com'da www.sahibinden.com Sizce bu ürün alınır mı? bana çok temiz geldi bu fiyatlara anca driving force GT buluyor. Ondan iyi midir? Ya da bir de bu ürün var Logitech g27 çok temiz ilk sahibinden - Bilgisayar oyun donanımları sahibinden.com'da - 713969834 Ama yurtdışından getirilmiş kutu fatura vb. yok. Yardımlarınızı bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ağustos 2019
İyi günler arkadaşlar, Direksiyon İkinci El ve Sıfır Bilgisayar Oyun Donanımları sahibinden.com'da Direksiyon İkinci El ve Sıfır Bilgisayar Oyun Donanımları GeT taksitli ödeme seçenekleri ile sahibinden.com'da www.sahibinden.com Sizce bu ürün alınır mı? bana çok temiz geldi bu fiyatlara anca driving force GT buluyor. Ondan iyi midir? Ya da bir de bu ürün var Logitech g27 çok temiz ilk sahibinden - Bilgisayar oyun donanımları sahibinden.com'da - 713969834 Ama yurtdışından getirilmiş kutu fatura vb. yok. Yardımlarınızı bekliyorum.
SkyLord06TR Megapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2016 Mesajlar 3.661 Çözümler 6 7 Ağustos 2019 #2 Mehmet×Alperen dedi: İyi günler arkadaşlar, Direksiyon İkinci El ve Sıfır Bilgisayar Oyun Donanımları sahibinden.com'da Direksiyon İkinci El ve Sıfır Bilgisayar Oyun Donanımları GeT taksitli ödeme seçenekleri ile sahibinden.com'da www.sahibinden.com Sizce bu ürün alınır mı? bana çok temiz geldi bu fiyatlara anca driving force GT buluyor. Ondan iyi midir? Ya da bir de bu ürün var Logitech g27 çok temiz ilk sahibinden - Bilgisayar oyun donanımları sahibinden.com'da - 713969834 Ama yurtdışından getirilmiş kutu fatura vb. yok. Yardımlarınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla... ekleyebilirsen g27 al ama driving force gt almanı öneririm h vites şart değilse daha çok tuş var çünkü ve direksiyonu simidi biraz kötü gibi.
Mehmet×Alperen dedi: İyi günler arkadaşlar, Direksiyon İkinci El ve Sıfır Bilgisayar Oyun Donanımları sahibinden.com'da Direksiyon İkinci El ve Sıfır Bilgisayar Oyun Donanımları GeT taksitli ödeme seçenekleri ile sahibinden.com'da www.sahibinden.com Sizce bu ürün alınır mı? bana çok temiz geldi bu fiyatlara anca driving force GT buluyor. Ondan iyi midir? Ya da bir de bu ürün var Logitech g27 çok temiz ilk sahibinden - Bilgisayar oyun donanımları sahibinden.com'da - 713969834 Ama yurtdışından getirilmiş kutu fatura vb. yok. Yardımlarınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla... ekleyebilirsen g27 al ama driving force gt almanı öneririm h vites şart değilse daha çok tuş var çünkü ve direksiyonu simidi biraz kötü gibi.
xenia Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2013 Mesajlar 1.311 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Ağustos 2019 #3 Hocam arkadaş sanırım g25in vitesini satmış fiyat o yüzden düşük. Açıklamayı bir okuyun isterseniz.
Mehmet×Alperen Hectopat Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 360 Çözümler 1 Yer Osmaniye 7 Ağustos 2019 #4 UfukBey dedi: Hocam arkadaş sanırım g25in vitesini satmış fiyat o yüzden düşük. Açıklamayı bir okuyun isterseniz. Genişletmek için tıkla... Dikkat etmemişim Teşekkürler
UfukBey dedi: Hocam arkadaş sanırım g25in vitesini satmış fiyat o yüzden düşük. Açıklamayı bir okuyun isterseniz. Genişletmek için tıkla... Dikkat etmemişim Teşekkürler
MrTruckers Kilopat Katılım 3 Ağustos 2016 Mesajlar 59 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 3600 Dark Freezer X128 ASUS Prime B450M-K II 4400 MHZ 16GB Corsair Vengeance 3200 MHZ Gigabtye Gaming OC RTX2070 8GB WD Blue SN550 500GB NVMe M.2 James Donkey 240GB Sharkoon 650W 80+ Samsung LC27RG50FQMXUF 27" 1080P 240HZ HyperX Cloud 2 Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım 7 Ağustos 2019 #5 G25 ile aynı fiyata çok çok daha temiz Driving Force setler var. Ama G27 alabilecek gücün varsa kesinlikle öneririm. Arkadaşımda vardı bende kullandım bir ara. G29 ve G920 olmasa bile Logitech'i bir numarada tutar bence.
G25 ile aynı fiyata çok çok daha temiz Driving Force setler var. Ama G27 alabilecek gücün varsa kesinlikle öneririm. Arkadaşımda vardı bende kullandım bir ara. G29 ve G920 olmasa bile Logitech'i bir numarada tutar bence.