Logitech G25 alınır mı?

Mehmet×Alperen

Hectopat
Yer
Osmaniye
İyi günler arkadaşlar,

Sizce bu ürün alınır mı? bana çok temiz geldi bu fiyatlara anca driving force GT buluyor. Ondan iyi midir?
Ya da bir de bu ürün var Logitech g27 çok temiz ilk sahibinden - Bilgisayar oyun donanımları sahibinden.com'da - 713969834
Ama yurtdışından getirilmiş kutu fatura vb. yok.
Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi günler arkadaşlar,

Sizce bu ürün alınır mı? bana çok temiz geldi bu fiyatlara anca driving force GT buluyor. Ondan iyi midir?
Ya da bir de bu ürün var Logitech g27 çok temiz ilk sahibinden - Bilgisayar oyun donanımları sahibinden.com'da - 713969834
Ama yurtdışından getirilmiş kutu fatura vb. yok.
Yardımlarınızı bekliyorum.
ekleyebilirsen g27 al ama driving force gt almanı öneririm h vites şart değilse daha çok tuş var çünkü ve direksiyonu simidi biraz kötü gibi.

G25 ile aynı fiyata çok çok daha temiz Driving Force setler var. Ama G27 alabilecek gücün varsa kesinlikle öneririm. Arkadaşımda vardı bende kullandım bir ara. G29 ve G920 olmasa bile Logitech'i bir numarada tutar bence.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı