Subs1e Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 214 Çözümler 1 30 Mayıs 2021 #1 İçime heves düştü maximum yaz ortasına kadar alacağım eğer alınır derseniz. Forza Horizon 4 oynayacağım. Bunun yerine aynı fiyat bandında altarnatifler var mıdır?
İçime heves düştü maximum yaz ortasına kadar alacağım eğer alınır derseniz. Forza Horizon 4 oynayacağım. Bunun yerine aynı fiyat bandında altarnatifler var mıdır?
NothingGood Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2019 Mesajlar 1.416 Makaleler 2 Çözümler 11 30 Mayıs 2021 #2 Eğer bulabilirseniz aynı paraya kendinize direksiyon seti toplatabilirsiniz diye düşünüyorum. Yine de güzel alettir, alınır.
Eğer bulabilirseniz aynı paraya kendinize direksiyon seti toplatabilirsiniz diye düşünüyorum. Yine de güzel alettir, alınır.
Subs1e Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 214 Çözümler 1 30 Mayıs 2021 #3 NothingGood dedi: Eğer bulabilirseniz aynı paraya kendinize direksiyon seti toplatabilirsiniz diye düşünüyorum. Yine de güzel alettir, alınır. Genişletmek için tıkla... Hocam toplatabilirsin derken biraz daha açabilir misin? Biraz cahilim de bu konuda.
NothingGood dedi: Eğer bulabilirseniz aynı paraya kendinize direksiyon seti toplatabilirsiniz diye düşünüyorum. Yine de güzel alettir, alınır. Genişletmek için tıkla... Hocam toplatabilirsin derken biraz daha açabilir misin? Biraz cahilim de bu konuda.
NothingGood Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2019 Mesajlar 1.416 Makaleler 2 Çözümler 11 30 Mayıs 2021 #4 Subs1e dedi: Hocam toplatabilirsin derken biraz daha açabilir misin? Biraz cahilim de bu konuda. Genişletmek için tıkla... O zaman G27 alıp geçin. Toplama olunca biraz karışık oluyor.
Subs1e dedi: Hocam toplatabilirsin derken biraz daha açabilir misin? Biraz cahilim de bu konuda. Genişletmek için tıkla... O zaman G27 alıp geçin. Toplama olunca biraz karışık oluyor.