3ymen Picopat Katılım 7 Ocak 2025 Mesajlar 172 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2025 #1 Selamlar, benim direksiyon setim Rampage Race V10 ama ben bu direksiyonu beğenmiyorum. Sarı sitede bir ilan gördüm: Logitech G27 - 8.500 TL. Elimdeki direksiyonu kaça satabilirim? G27 alınır mı?
Selamlar, benim direksiyon setim Rampage Race V10 ama ben bu direksiyonu beğenmiyorum. Sarı sitede bir ilan gördüm: Logitech G27 - 8.500 TL. Elimdeki direksiyonu kaça satabilirim? G27 alınır mı?
Wplayer Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 877 Çözümler 10 Yer New York, USA 7 Temmuz 2025 #2 Eski model ama sağlam modeldir. Hissiyatı güzeldi deneyimleme şansım olmuştu fakat g29 alma şansınız varsa çok daha iyi olur.
Eski model ama sağlam modeldir. Hissiyatı güzeldi deneyimleme şansım olmuştu fakat g29 alma şansınız varsa çok daha iyi olur.
3ymen Picopat Katılım 7 Ocak 2025 Mesajlar 172 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2025 #3 Wplayer dedi: Eski model ama sağlam modeldir. Hissiyatı güzeldi deneyimleme şansım olmuştu fakat g29 alma şansınız varsa çok daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... o kadar bütçem yok fakat teşekkürler
Wplayer dedi: Eski model ama sağlam modeldir. Hissiyatı güzeldi deneyimleme şansım olmuştu fakat g29 alma şansınız varsa çok daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... o kadar bütçem yok fakat teşekkürler