Arkadaşlar ben Logitech G27 satın almak istiyorum ancak en uygun fiyat nerede var yardım edermisiniz ?
Bulduğum siteler bunlar ve amazon adlı site güvenilir mi ? Yardım ederseniz sevinirim önerilerinizi bekliyorum.
75€'nun üzerinde ki her alışverişiniz de vergi ödersiniz. 75€'nun altında ki alışverişleriniz gümrükten sıkıntısız geçerken 75€'nun üzerinde ki ürünleriniz takılır. Vergisi öder ve öyle alırsınız. Satıcıyla iletişime geçip faturayı düşük kestirebilirsiniz diye biliyorum. Ancak gümrük memurları şüphelenip araştırırlarsa sıkıntı çıkabilir.
Evet Hepsi Burada'da iyi diyorlar. Hatta 100 TL ve üzeli alışverişlerde kapıda ödeme yapılıyormuş. Sık Sorulan Sorular - Hepsiburada.com En altta kapıda ödeme yapabilir miyim yazıyor ona bas detaylı bilgi orada yazıyor.
Bence bir kaç gün daha bekleyin, bu hafta $ piyasayı düşüşle kapadı ve biraz daha düşmesi bekleniyor. Haftaya bir iki gün takip edin, düşüyorsa eğer, bekleyin, baktınız düşmüyor, hepsiburada.com'dan alın gitsin.
Bence bir kaç gün daha bekleyin, bu hafta $ piyasayı düşüşle kapadı ve biraz daha düşmesi bekleniyor. Haftaya bir iki gün takip edin, düşüyorsa eğer, bekleyin, baktınız düşmüyor, hepsiburada.com'dan alın gitsin.