Logitech G27 ile Logitech G29 performansı alınabilir mi?

KatakiNotFound

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, G29 çok pahalı imkanım çok yok. Sizce ben G27 alsam G29 gibi eğlenebilir miyim?

G27, güzel fakat eski bir model. Ben şahsen G27'nin vitesini G29'a göre çok daha fazla seviyorum.

G27 güzel bir model hocam. Logitech'in neredeyse bütün setlerini kullanan bir arkadaşım en keyif aldığı modelin G27 olduğunu söylüyordu. Birkaç kez deneme şansım oldu. Bir G29 kullanıcısı olarak söylemek isterim ki hiç eksiği yok.

G27'nin teminini bulmam çok zor çünkü eski güncel olması için biraz daha para ayarlayıp G29 alın + G27 de tuş özellikleri az ve G29'daki gibi çift geçişli fren hissiyatı G27 de yok ve çok kronik sorun var encoder kırılması gibi.

Bütçeni bilmiyorum ama G27, G29 fiyatlarına yakın çok büyük farklar yok biraz daha eklemeye çalışıp sıfır G29 al bence. İkisinide kullandım. İkisinide sıfır aldım ama G29 motor açısından daha iyi sadece vitesi çok iyi değil.

Peki bana önerebileceğiniz G29 temiz 2. el var mı 7000 geçmezse güzel olur

G27 sanırım iç mekanizma olarak G29'la aynı. Yanlışsam düzeltsinler.
Direksiyon simidi olarak G27 bence daha iyi. Evet tuş sayısı az ama direksiyonu dev bir gamepad'e de dönüştürmeye gerek yok.
Hala G27 kullanıyorum ve gayet iyi iş görüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…