kubilaysenoz Decapat Katılım 5 Aralık 2019 Mesajlar 18 25 Ekim 2022 #1 Selam, G27 direksiyonum arıza yaptı. Tamire ihtiyacı var. Bilgisi olan yardım ederse sevinirim. Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ekim 2022
Selam, G27 direksiyonum arıza yaptı. Tamire ihtiyacı var. Bilgisi olan yardım ederse sevinirim. Teşekkürler.
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 4.998 Makaleler 3 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2022 #2 Nasıl bir arıza yaptığına da bağlı, donanım olarak mı yoksa yazılım olarak mı? Bu konuda fazla bir bilgim yok ama Logitech'in teknik servisi bu tarz şeyler için yönlendirme yapabiliyor sanırım.
Nasıl bir arıza yaptığına da bağlı, donanım olarak mı yoksa yazılım olarak mı? Bu konuda fazla bir bilgim yok ama Logitech'in teknik servisi bu tarz şeyler için yönlendirme yapabiliyor sanırım.
4X3S D3NIED Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2019 Mesajlar 2.714 Makaleler 3 Çözümler 17 26 Ekim 2022 #3 G27'nin kronik encoder kırılma sorunu var. İnternetten bir aratın isterseniz sete sahip olmadığım için detayları bilemiyorum.
G27'nin kronik encoder kırılma sorunu var. İnternetten bir aratın isterseniz sete sahip olmadığım için detayları bilemiyorum.
kubilaysenoz Decapat Katılım 5 Aralık 2019 Mesajlar 18 17 Kasım 2022 #4 Technopat moderatörleri ve ilginç kuralları sayesinde burada zaman kaybetmeden başka bir siteden hizmet aldım. Konu kapanabilir.
Technopat moderatörleri ve ilginç kuralları sayesinde burada zaman kaybetmeden başka bir siteden hizmet aldım. Konu kapanabilir.