B berkay_asdfqw Hectopat Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2016 #1 Logitech g27 almayı istiyorum. Üretimden kalktı mı hiçbir yerde bulamıyorum. 1200 TL'ye kadar bütçem var sıfır bulunur mu? Logitech g920 ve g29u pek beğenmiyorum çok tuşları var direksiyonda logitech g27yi nerede bulabilirim? Güncel arkadaşlar.
Logitech g27 almayı istiyorum. Üretimden kalktı mı hiçbir yerde bulamıyorum. 1200 TL'ye kadar bütçem var sıfır bulunur mu? Logitech g920 ve g29u pek beğenmiyorum çok tuşları var direksiyonda logitech g27yi nerede bulabilirim? Güncel arkadaşlar.
Alperen Cıngıl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2016 Mesajlar 1.322 Makaleler 5 Yer Antakya, Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hemşire 18 Eylül 2016 #2 Hiç alma zamanında 1000 lira idi. Şimdi ise 1600 lirayı görmüş. Gereksiz bana göre.
B berkay_asdfqw Hectopat Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2016 #3 Alperen Cıngıl dedi: Hiç alma zamanında 1000 lira idi. Şimdi ise 1600 lirayı görmüş. Gereksiz bana göre. Genişletmek için tıkla... Ne olursa olsun almayı düşünüyorum stokta yok diyor sen nerede gördün linki atar mısın ?
Alperen Cıngıl dedi: Hiç alma zamanında 1000 lira idi. Şimdi ise 1600 lirayı görmüş. Gereksiz bana göre. Genişletmek için tıkla... Ne olursa olsun almayı düşünüyorum stokta yok diyor sen nerede gördün linki atar mısın ?
Serhat Yıldırım Kilopat Katılım 11 Ocak 2015 Mesajlar 55 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2016 #4 berkay_asdfqw dedi: Ne olursa olsun almayı düşünüyorum stokta yok diyor sen nerede gördün linki atar mısın ? Genişletmek için tıkla... Malesef üretimi bitmiş bir ürünü arıyorsun. İkinci el bakman gerek.
berkay_asdfqw dedi: Ne olursa olsun almayı düşünüyorum stokta yok diyor sen nerede gördün linki atar mısın ? Genişletmek için tıkla... Malesef üretimi bitmiş bir ürünü arıyorsun. İkinci el bakman gerek.