Logitech g27 vs g25

g27 mi ? g25 mi ?

• Oy verenlerin toplamı
    9

KeremUlker

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle arkadaşlar selamun aleyküm. Okuduktan sonra yukardaki anket'i işaretlerseniz mutlu olurum.

Logitech g27 veya g25 almayı düşünüyorum fakat kafama takılan sorular ve sorunlar var. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Logitech g25 :

- Dönerken ses çıkarıyor falan diyorlar umrumda değil aslında bu konu ama nasıl bir ses ve ne kadar yüksek ?
- Vitesi çok hafif. Vites attiğinizi anlamiyorsunuz. Oyuncak hissi veriyor diyorlar vites için alıyoruz biz bu konsolu.
- Direksiyon üzerinde 2 tuş var. Bu kısıtlama getirip işimizi zorlaştırıyo mu ?
- Vitesinin üstündeki vitesi auto ve manuel yapan bir düğme var döndürmeli o hemen bozuluyor ve kullanıcıları sinirlendiriyor diyorlar. Çok mu hassas hemen düşer mi ?
- Kurulumu kolay mı ? Nette fazla videosu yok.
Not : En çok merak ettiğim vites sistemi nasil ? Vites sikinti yapmiyor eğlenceli oluyor diyorsaniz diğer maddelerde fazla sikinti yapmiyor diyorsaniz sikinti yok. Fiyatı fazla da pahalı değil 2. el alırız gerekirse. Satan varsa bana ulaşsin.

Logitech g27 :
- Dönerken ses çıkarması yok.
- Vitesi daha ağır ve gerçekçi. Gerçekmiş hissi veriyor.
- Direksiyon üzerinde 6 tuş var. ( Ama üçgen olması kullanıcıları sinirlendirmiş.)
- Vites sadece manuel oluyor. Auto olmuyor.
- Kurulumu kolay mı ? Nette videosu zaten bol bol var.

Not : Bu adeta mükemmel yani g25'teki çoğu sıkıntı giderilmiş ve harika bir set oluşturulmuş. Tabii ki fiyatı da biraz harika ve tuzlu. 2.el olarak temiz bir g27 satan varsa fiyatı da elden çıksın diye ucuz yapıcak ulaşsın lütfen.

Not : G25 olarak cevaplari okuyacağim özellikle. Bunun yani sira logitech g25 setini elden çiksin kenarda duruyor zaten gibisinden. Temiz olmasi şartiyla. Fazla pahali vermicek normal veya daha ucuz satacak kişiler bana ulaşsin lütfen çok acil!

Not : Alım şartlarım;
- Garantisi devam ederse iyi olur.
- Çok temiz kullanılmış olmalı...

Şimdiden teşekkür ediyorum. Kendinize iyi bakın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı