E Eren.Kurt Kilopat Katılım 3 Ekim 2017 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2018 #1 Arkadaşları Logitech G27 alacağım fakat yeni seri eski seri diye bir olay varmış bu nedir? Yeni seri ile eski seri arasında ne fark var? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Temmuz 2018
Arkadaşları Logitech G27 alacağım fakat yeni seri eski seri diye bir olay varmış bu nedir? Yeni seri ile eski seri arasında ne fark var?
Ege_s35 Kilopat Katılım 23 Haziran 2016 Mesajlar 474 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2018 #2 sorunları daha az. Mavi kutulular yeni seri olanlar.
E Eren.Kurt Kilopat Katılım 3 Ekim 2017 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2018 #3 Ege_s35 dedi: sorunları daha az. Mavi kutulular yeni seri olanlar. Genişletmek için tıkla... ne gibi sorunlar mesela?
Ege_s35 dedi: sorunları daha az. Mavi kutulular yeni seri olanlar. Genişletmek için tıkla... ne gibi sorunlar mesela?
Ege_s35 Kilopat Katılım 23 Haziran 2016 Mesajlar 474 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2018 #4 Eren.Kurt dedi: ne gibi sorunlar mesela? Genişletmek için tıkla... İçinde kalibrasyonu sağlayan küçük delikli bir parça var . O kırıldığı zaman kalibrasyon bozuluyor. O parça daha zor kırılıyor mesela
Eren.Kurt dedi: ne gibi sorunlar mesela? Genişletmek için tıkla... İçinde kalibrasyonu sağlayan küçük delikli bir parça var . O kırıldığı zaman kalibrasyon bozuluyor. O parça daha zor kırılıyor mesela
E Eren.Kurt Kilopat Katılım 3 Ekim 2017 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2018 #5 Ege_s35 dedi: İçinde kalibrasyonu sağlayan küçük delikli bir parça var . O kırıldığı zaman kalibrasyon bozuluyor. O parça daha zor kırılıyor mesela Genişletmek için tıkla... Sadece parçalar sağlamlaştırıldı gibi şeyler yani doğru mu?
Ege_s35 dedi: İçinde kalibrasyonu sağlayan küçük delikli bir parça var . O kırıldığı zaman kalibrasyon bozuluyor. O parça daha zor kırılıyor mesela Genişletmek için tıkla... Sadece parçalar sağlamlaştırıldı gibi şeyler yani doğru mu?