Alıcı Logitech G27

aayg

Hectopat
Daha fazla  
Silinebilir

Son düzenleme:
İstediğiniz ürün zor gibi :) logitech dfgt güzel bir ürün o nu deneyebilirsiniz.

Düşünmüyor değilim aslında gizliden gizliye dfgt de bakıyorum ama vites olayı kafamı karıştırıyor, yarış otomobili vitesi oyunlarda gerçekçiliğini kaybettirir mi? tam da burasında kararsızım. Sizin sanıyorum bilginiz var bu konuda. Nasıl değerlendirsiniz? Paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler

Herkese merhaba, İzmir'de elden alış-veriş yapacağım şekilde, uygun fiyatlı, hasarsız, kutu, fatura vs. tam, sorunsuz ve uygun fiyatlı Logitech G27 arıyorum. Kısaca; siz nasıl bir ürün almak isterseniz bende o şekilde ürün arıyorum. Teklif vermek isteyenler konu altına telefon numarasını yazabilirler. Yeni üye olduğum için mesaj atamam ama whatsapp'tan ulaşabilir veya diğer popüler forum sitesinden de özel mesaj yoluyla iletişime geçebilirler.

(Şehir dışı zor olur, komisyonu var, kargo parası var, parayı önce göndermem bu nedenle kimse de bana parayı göndermeden ürün göndermez tabiki. Şehir dışı zor yani:) )

Hocam aradığın özelliklerde Logitech G27 setine sahibim. Ancak vites kutusunu sattım. Onun dışında herşeyi sağlamdır. Fiyatı 699 TL.

Hocam aradığın özelliklerde Logitech G27 setine sahibim. Ancak vites kutusunu sattım. Onun dışında herşeyi sağlamdır. Fiyatı 699 TL.

Hocam can alıcı noktasını satmışsın. Vites olmadan nerdeyse dfgt olmuş. Dfgt de 300 e çok rahat bulunabiliyor. Lütfen yanlış anlaşılma olmasın sizinki 300 eder demiyorum sonuçta G27 den bahsediyoruz. Teklif için teşekkürler

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı