Logitech G29 16.000 TL'ye alınır mı?

Mamistv1

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Kaliforniya, Santa Barbara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
TLOU P1 hayranı ve Ellie Williams aşığı.
Bütçem sınırlı ama iyi bir direksiyon seti almak istiyorum Rampage V900 de çok ölü bölge oluyor ve feed back yok diyorlar ama G29 da bana bayağı pahalı geliyor sizce yine de alınır mı?

Bütçem sınırlı ama iyi bir direksiyon seti almak istiyorum Rampage V900 de çok ölü bölge oluyor ve feed back yok diyorlar ama G29 da bana bayağı pahalı geliyor sizce yine de alınır mı?

İkinci el?

2016 yılında vites le beraber 1800 TL'ye almıştım hala kullanırım ama bazı sorunları oluyor tabii ki uzun kullanım sonucu viteslerde temasızlık pedalların kendi kendine basması gibi şu anda fiyatı uçmuş 16000 TL edecek bir ürün değil benim gözümde.

Yani o zaman 643 dolar a aldığın şey şu an 533 dolar dolara yatirsaydin o zaman parayı seti alabilirsin + para kalırdı üstüne ( böyle yapmak mantıksız biliyorum )
Not 2016 dolar 2.60 olarak hesapladim.
2023 dolar 30 olarak hesapladim.

Hocam gidin 2. El temiz T300RS alın. Temiz bulmak kolay çünkü çok fazla 1-2 kullandıktan sonra hevesini alıp kutuya koyan var yanına da.

Amazon.com.tr

yanına da güzel bir shifter alırsınız.

Hatta stand bile alabilirsiniz direksiyon seti için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…