Logitech G29 almaya değer mi?

829309

Centipat
Merhaba arkadaşlar Logitech G29 almayı düşünüyorum (shiftersiz ve 0) almadan önce bilmem gereken sorunları var mı ya da bütçeyi geçmeden daha iyi bir alternatif var mı?

Aşırıya kaçmadan tadında bir direksiyon olduğunu düşünüyorum 2018 den beri kullanıyorum 3 arkadaşımda da var hiçbirimizde kronik sorun yok. BeamNG + quest 3 ikilisi ile oynuyorum çoğunlukla, bu ikili ile deneyim farklı bir noktada oluyor, tabi bende 49 inch monitor var fakat vr ile oynadıktan sonra geriye bakmam.

Bende vitesi de var. Çok güzel ama ikinci el temiz bir bir G29 bulursan al.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende viteside var çok güzel ama ikinci el temiz bir bir G29 bulursan al.

2. El bulsam da test edemeden almam gerekir bu da riske girer hocam yaşadığım şehirde çok böyle ilgilenen olmadığı için.

Cok kronik sorunlu bir direksiyon.

Ne gibi hocam?

iRacing ve Assetto Corsa competitizone için alıyorsan eğer boşuna alma pek zevkli olmuyor, ETS 2 için falan düşünebilir.

Assetto Corsa oynamak için alacağım fakat eminim ki şu anki direksiyonumdan çok keyif alacağıma eminim (V902) o yüzden bir yükseltme gerekiyor bütçemede bu uyuyor başka bir alternatifte bulamadım.

Aşırıya kaçmadan tadında bir direksiyon olduğunu düşünüyorum 2018'den beri kullanıyorum 3 arkadaşımda da var hiçbirimizde kronik sorun yok. BeamNG + Quest 3 ikilisi ile oynuyorum çoğunlukla, bu ikili ile deneyim farklı bir noktada oluyor, tabii bende 49 inch monitor var fakat VR ile oynadıktan sonra geriye bakmam.

Sağ olun hocam.

2. el bulsam da test edemeden almam gerekir bu da riske girer hocam yaşadığım şehirde çok böyle ilgilenen olmadığı için.

Ne gibi hocam?

Assetto Corsa oynamak için alacağım fakat eminim ki şu anki direksiyonumdan çok keyif alacağıma eminim (V902) o yüzden bir yükseltme gerekiyor bütçemede bu uyuyor başka bir alternatifte bulamadım.

Sağ olun hocam.

Mesela kendi kendine dönüyor assetto oynuyosun mesela cektin elini kendi kendine oynuyor.

Zamanında bir gazla bende almıştım ama ne doğru düzgün F1 24 oynayabildim ne de diğer oyunları, o oyunlardan zevk almak için paraya kıyıp giriş seviyesi simulatör setup yapmak gerekiyor. Bilmiyorum ben alalı neredeyse 3-4 sene olacak, o zaman fiyatları bu kadar abartı değildi ama şuan evde tozlu tozlu duruyor kutusunda.

Mesela kendi kendine dönüyor assetto oynuyosun mesela cektin elini kendi kendine oynuyor.

Tam anlamıyorum hocam ama forcefeedbackten dolayı olmasın yoksa kendi hatası mı?

Zamanında bir gazla bende almıştım ama ne doğru düzgün F1 24 oynayabildim ne de diğer oyunları, o oyunlardan zevk almak için paraya kıyıp giriş seviyesi Simulator setup yapmak gerekiyor. Bilmiyorum ben alalı neredeyse 3-4 sene olacak, o zaman fiyatları bu kadar abartı değildi ama şu an evde tozlu tozlu duruyor kutusunda.

Anladım hocam sağ olun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı