HakanXD Megapat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 6.001 Çözümler 51 Yer Bursa 40 dakika önce #11 980Pro dedi: Maalesef lehim için o kadar bilgim ve tecrübem bulunmuyor. İşi bilen bir elektronikçiye emanet etmek daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Direkt direksiyonu alıp gitme dostum fotoğrafı göster fiyat al gözünün tuttuğuna yaptırırsın.
980Pro dedi: Maalesef lehim için o kadar bilgim ve tecrübem bulunmuyor. İşi bilen bir elektronikçiye emanet etmek daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Direkt direksiyonu alıp gitme dostum fotoğrafı göster fiyat al gözünün tuttuğuna yaptırırsın.
980Pro Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 39 dakika önce #12 HakanXD dedi: Direkt direksiyonu alıp gitme dostum fotoğrafı göster fiyat al gözünün tuttuğuna yaptırırsın. Genişletmek için tıkla... Anakart şuan demonte hâlde zaten. Dediğiniz gibi yapıp fiyatta anlaşırsak yaptıracağım.
HakanXD dedi: Direkt direksiyonu alıp gitme dostum fotoğrafı göster fiyat al gözünün tuttuğuna yaptırırsın. Genişletmek için tıkla... Anakart şuan demonte hâlde zaten. Dediğiniz gibi yapıp fiyatta anlaşırsak yaptıracağım.
HakanXD Megapat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 6.001 Çözümler 51 Yer Bursa 36 dakika önce #13 980Pro dedi: Anakart şu an demonte hâlde zaten. Dediğiniz gibi yapıp fiyatta anlaşırsak yaptıracağım. Genişletmek için tıkla... Şimdiden bol şans umarım her şey istediğiniz gibi olur.
980Pro dedi: Anakart şu an demonte hâlde zaten. Dediğiniz gibi yapıp fiyatta anlaşırsak yaptıracağım. Genişletmek için tıkla... Şimdiden bol şans umarım her şey istediğiniz gibi olur.
980Pro Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 34 dakika önce #14 HakanXD dedi: Şimdiden bol şans umarım her şey istediğiniz gibi olur. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için. Hayırlı akşamlar dilerim.
HakanXD dedi: Şimdiden bol şans umarım her şey istediğiniz gibi olur. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için. Hayırlı akşamlar dilerim.