6 627848 Decapat Katılım 13 Şubat 2023 Mesajlar 802 Çözümler 3 28 Nisan 2024 #11 Sansür dedi: Hocam sorun USB kablo ucundaymış. Kablo içten kopmuş baş kısmı kopartıp farklı bir USB kablo ucu ile değiştirttim şu an sorunsuz çalışıyor Genişletmek için tıkla... Hocam bende de aynı sorun var bende şu an yeni bir adaptör sipariş ettim, umarım olur.
Sansür dedi: Hocam sorun USB kablo ucundaymış. Kablo içten kopmuş baş kısmı kopartıp farklı bir USB kablo ucu ile değiştirttim şu an sorunsuz çalışıyor Genişletmek için tıkla... Hocam bende de aynı sorun var bende şu an yeni bir adaptör sipariş ettim, umarım olur.
K Koadiyesil Femtopat Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2024 #12 627848 dedi: Hocam bende de aynı sorun var bende şu an yeni bir adaptör sipariş ettim, umarım olur. Genişletmek için tıkla... Hocam bende de aynı sorun oldu birden bire hiç bir şekilde tepki vermiyor. Bilgisayarlarda görmüyor Nasıl çözdünüz sorunu ?
627848 dedi: Hocam bende de aynı sorun var bende şu an yeni bir adaptör sipariş ettim, umarım olur. Genişletmek için tıkla... Hocam bende de aynı sorun oldu birden bire hiç bir şekilde tepki vermiyor. Bilgisayarlarda görmüyor Nasıl çözdünüz sorunu ?
6 627848 Decapat Katılım 13 Şubat 2023 Mesajlar 802 Çözümler 3 2 Haziran 2024 #13 Koadiyesil dedi: Hocam bende de aynı sorun oldu birden bire hiç bir şekilde tepki vermiyor. Bilgisayarlarda görmüyor Nasıl çözdünüz sorunu ? Genişletmek için tıkla... Yeni adaptör alın.
Koadiyesil dedi: Hocam bende de aynı sorun oldu birden bire hiç bir şekilde tepki vermiyor. Bilgisayarlarda görmüyor Nasıl çözdünüz sorunu ? Genişletmek için tıkla... Yeni adaptör alın.