Qayra Hectopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #1 Özellikle Forza Horizon 4'de titreşimi kapatmama rağmen çok sert oluyor. Ayrıca kendi dönüyor biraz. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mayıs 2021
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 5.051 Makaleler 4 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #2 Feedback ve titreşim ayarından kaynaklı. Oynadığınız oyundaki kontrolcü ayarlarından. Titreşim ve geri bildirim ayarlarını kısabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Feedback ve titreşim ayarından kaynaklı. Oynadığınız oyundaki kontrolcü ayarlarından. Titreşim ve geri bildirim ayarlarını kısabilirsiniz.
KS KS Qayra Hectopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #3 iKayraOnur dedi: Feedback ve titreşim ayarından kaynaklı. Oynadığınız oyundaki kontrolcü ayarlarından. Titreşim ve geri bildirim ayarlarını kısabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Onları da ayarladım titreşimi 0 yaptım videoların aynısı oldu ama olmadı. Artı 0 Eksi
iKayraOnur dedi: Feedback ve titreşim ayarından kaynaklı. Oynadığınız oyundaki kontrolcü ayarlarından. Titreşim ve geri bildirim ayarlarını kısabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Onları da ayarladım titreşimi 0 yaptım videoların aynısı oldu ama olmadı.