Logitech G29 çok sert

halildlk

Hectopat
İyi akşamlar herkese, 6 gün önce G29 direksiyon seti aldım. Yalnız başlıkta da belirttiğim gibi direksiyon o kadar sert ki millet serçe parmağı ile döndürdüğü direksiyonu ben güçlükle döndürüyorum. İnternette uyguladığım ayarlara rağmen bir türlü sorunun çözümünü bulamadım. Oynamaya çalıştığım oyunlar: ETS 2, Forza Horizon 5)

G hub'ta varsayılan ayarları kullanıyorum.
1731089366585.png

Amazon.com.tr
İncelemeler kısmında birisi detaylı anlatım yapmış, işinize yarayabilir.
İnceleyip dönüş yapacağım

Değişen birşey olmadı sorun hâla devam etmekte :(

Son olarak şöyle bir şey olduğunu farkettim. G hubtaki ayarlarda yay merkezi gücünü 0 a çekip tiklediğim zaman direksiyon bilgisayar açıldığında tüy gibi oluyor çok rahat sağa sola döndürüyorum oyun olarak Forza 5'e girdiğimde kısıtlanmaya başlıyor araba hızlandıkça sertleşiyor ve dönmesi çok zorlaşlıyor,hatta çarptığımda sağa sola tepki vermeye başlıyor. Oyun ayarlarını varsayılan yaptığımda da aynı sorun videolardaki başka kullanıcıların ayarlarını yaptığım da da aynı sorunla karşılaşıyorum. Oyunu kapattıktan sonra sertlik masaüstünde de devam ediyor. G hub'taki ayarları görmüyor sanki.

Ayrıca Euro Truck 2'de yukarıda bahsettiğim gibi yay merkez ölçüsü ayarını 20 yaptıktan sonra tikli haldeyken otomatik kendi topluyor sağa sola çevirince oyuna giriyorum,sağa sol yaptığım zaman toplama yapmıyor oyundan masaüstüne dönünce G hub ekranında sağa sol yapınca toplama yapmıyor.Yazılımsal mı mekanik olarak direksiyon sıkıntısı mı yoksa çakışan bir şey mi var anlamış değilim.

Son düzenleme:
Düzeltebilen var mı acaba aldığım günden beri deli oldum bu şey yüzünden adam gibi kullanma fırsatı olmadı daha. Bin tane çözüm videosu izledim değişen bir şey yok çözümü bulan varsa lütfen söyleyebilir mi 1000 hayır duası alır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı