magvnn Zeptopat Katılım 9 Mart 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2022 #11 sadebirinsan dedi: Mevcut olan sürümün bir öncesini Google'da aratın elbet gezginler vs gibi sitelerde paylaşımı olmuştur. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Sorun çözüldü arkadaşlar, bir önceki sürümü yükleyerek bu dertten kurtulabilirsiniz. sadebirinsan dedi: Mevcut olan sürümün bir öncesini Google'da aratın elbet gezginler vs gibi sitelerde paylaşımı olmuştur. Genişletmek için tıkla... Eski sürüme döndüm 0 merkez geri geldi ama çalışma aralığı halâ 450 derece. 900 derece dönmüyor. Son düzenleme: 9 Mart 2022
sadebirinsan dedi: Mevcut olan sürümün bir öncesini Google'da aratın elbet gezginler vs gibi sitelerde paylaşımı olmuştur. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Sorun çözüldü arkadaşlar, bir önceki sürümü yükleyerek bu dertten kurtulabilirsiniz. sadebirinsan dedi: Mevcut olan sürümün bir öncesini Google'da aratın elbet gezginler vs gibi sitelerde paylaşımı olmuştur. Genişletmek için tıkla... Eski sürüme döndüm 0 merkez geri geldi ama çalışma aralığı halâ 450 derece. 900 derece dönmüyor.
sadebirinsan Hectopat Katılım 20 Ocak 2022 Mesajlar 208 Çözümler 1 9 Mart 2022 #12 magvnn dedi: Çok teşekkür ederim. Sorun çözüldü arkadaşlar, bir önceki sürümü yükleyerek bu dertten kurtulabilirsiniz. Eski sürüme döndüm 0 merkez geri geldi ama çalışma aralığı halâ 450 derece. 900 derece dönmüyor. Genişletmek için tıkla... Daha önce 900 muydu benim bildiğim kadarıyla 450 geçer çünkü 450 sağa 450 sola toplamda 900 ediyor.
magvnn dedi: Çok teşekkür ederim. Sorun çözüldü arkadaşlar, bir önceki sürümü yükleyerek bu dertten kurtulabilirsiniz. Eski sürüme döndüm 0 merkez geri geldi ama çalışma aralığı halâ 450 derece. 900 derece dönmüyor. Genişletmek için tıkla... Daha önce 900 muydu benim bildiğim kadarıyla 450 geçer çünkü 450 sağa 450 sola toplamda 900 ediyor.
magvnn Zeptopat Katılım 9 Mart 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2022 #13 sadebirinsan dedi: Daha önce 900 muydu benim bildiğim kadarıyla 450 geçer çünkü 450 sağa 450 sola toplamda 900 ediyor. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam onuda şimdi fark ettim -1 olayı felan kafamı bayağı karıştırdı anlaşılan. Tamamiyle sorun yok teşekkürler
sadebirinsan dedi: Daha önce 900 muydu benim bildiğim kadarıyla 450 geçer çünkü 450 sağa 450 sola toplamda 900 ediyor. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam onuda şimdi fark ettim -1 olayı felan kafamı bayağı karıştırdı anlaşılan. Tamamiyle sorun yok teşekkürler
sadebirinsan Hectopat Katılım 20 Ocak 2022 Mesajlar 208 Çözümler 1 9 Mart 2022 #14 magvnn dedi: Aynen hocam onu da şimdi fark ettim -1 olayı falan kafamı bayağı karıştırdı anlaşılan. Tamamiyle sorun yok teşekkürler Genişletmek için tıkla... İyi günlerde kullanmanı dilerim hayırlı akşamlar
magvnn dedi: Aynen hocam onu da şimdi fark ettim -1 olayı falan kafamı bayağı karıştırdı anlaşılan. Tamamiyle sorun yok teşekkürler Genişletmek için tıkla... İyi günlerde kullanmanı dilerim hayırlı akşamlar