Logitech G29 direksiyon dönmüyor

saribrahimm

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi günler. Logitech G29 direksiyonu ETS2 oyununda direksiyonu bilgisayar ilk taktıgımızdaki kilidi açılmıyor 900 derece yazıyorum Logitech uygulamasından ama yine de dönmüyor kilitli duruyor F1 2019 oyununda bir sorun yok orda 320 derece dönüyor. ETS2 ‘de kilitli kalıyor yardımcı olabilecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Options-Global Device Settings ten değiştirin dönme çapını. Diğer türlü oyuna özel ayar kaydetmiş iseniz onu uyguluyordur (Formula1). Birde F1 2019 ile uyum sorunu var galiba yazılımın bende de sıkıntılar olmuştu.

Dostum aynı sorun bendede var ets2 de direksiyon çok sert oluyor aşırı güç uygulayarak dönüyor kitli gibi ama fişe takmadığım zaman pamuk gibi sendede öylemi çözersen banada yardımcı olursan sevinirim diğer oyunlardada sert bende
ayarlar-kontrollere gelip varsyılanlara dön diyorum sonra tekrar kontrol sihirbazına girdiğimde salıyo direksiyonu

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı