Logitech G29 direksiyon seti alınır mı?

Tolgaavc

Decapat
Daha fazla  
Merhaba ikinci el temiz bir G29u 6700 TL'ye buldum alınır mı? Keyif verir mi ne gibi kötü yanları var açıklar mısınız kullanan var mı?

Çok güzel bence almalısın kankam

Simülasyon tarzı oyunlar daha keyifli oluyor. Forza serisinde DFGT ve G29 kullandım. Şuan da F710 kullanıyorum kesinlikle gamepad ile daha rahat. Ha G29 ile vites atmayı özledim orası ayrı

Merhaba ikinci el temiz bir G29u 6700 TL'ye buldum alınır mı? Keyif verir mi ne gibi kötü yanları var açıklar mısınız kullanan var mı?

Surekli yaris oyunlari oynamiyorsan alma dgft al gec ama surekli oynuyorum dersen alinir biraz ayarlama lazim oluyor oyunlarda.

Simülasyon tarzı oyunlar daha keyifli oluyor. Forza serisinde DFGT ve G29 kullandım. Şuan da F710 kullanıyorum kesinlikle gamepad ile daha rahat. Ha G29 ile vites atmayı özledim orası ayrı
Forza ve asetta corsa oynamayı düşünüyorum keyif verir mi

Gördüğüm kadarıyla heves olarak alınıp kullanılıp kenara konuluyor. Eğer sürekli oyun oynayabileceğin bir arkadaşın varsa uzun süre tat alırsın.

Thrustmaster T150Rs Pro ile aynı fiyattayken tavsiye etmiyorum son 3 ay içinde en az 4 bin lira zamlandı durduk yere. T150Rs Pro daha güçlü ve pürüzsüzdür.

DFGT yeterli olur aslında G27'de olur ama G29 gerçekten çok iyi bende DFGT var işime yarıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…