Logitech G29 direksiyon seti alınır mı?

Xeno00

Picopat
Daha fazla  
Bir süredir direksiyon seti almak istiyorum. Bu aralar Forza asetto gibi oyunlar oynuyorum. Logitech G29 direksiyon setini gördüm. Önerir misiniz veya farklı fikirleriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir süredir direksiyon seti almak istiyorum. Bu aralar Forza asetto gibi oyunlar oynuyorum. Logitech G29 direksiyon setini gördüm. Önerir misiniz veya farklı fikirleriniz var mı?

Alalı 1 hafta oldu ve asla pişman değilim iyi ki de almışım diyorum ayrıca F1 oyunları da G29 ile ayrı bir zevkli oluyor.

Hocam hangi siteden ve kaça aldınız acaba.

Trendyol üzerinden 500TL indirim vardı ayrıca Trendyol Card ile biraz daha indirim ile 15200TL civarında aldık.

Hocam hangi siteden ve kaça aldınız acaba.

Ben FPS oyunları oynadığımda sürekli direksiyon setini tak çıkar yapmak zorundayım değil mi?

Hocam stant alırsanız böyle bir sorunla karşılaşmazsınız örneğin bende 2 tane PC masası vardı 1 tanesini kullanmıyordum ve onu stant yaptım vites sığmıyordu yanına küçük bir parça daha monteledim ve sapasağlam bir stant oldu oynayacağım zaman çekiyorum PC önüne oynamazken ise odanın boş tarafına koyuyorum. Estetik değil ama iş görüyor.

Dosya Ekleri

• 505944298_724933133242904_2655942279821759507_n.jpg
    108,8 KB · Görüntüleme: 108

Tamamdır teşekkür ederim.

Hocam G29 kötü değil ama dişli bir direksiyon olduğunu unutmayın. Bende de var. Ancak şimdi alsam kayışlı alırım. Kayışlı direksiyon seti çok güzel oluyor hocam, biraz daha bütçe çıkarabilirseniz hiç üzmez.

R3, R5 gibi Direct Drive setlere yönelmek her türlü daha mantıklı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…