Bir süredir direksiyon seti almak istiyorum. Bu aralar Forza asetto gibi oyunlar oynuyorum. Logitech G29 direksiyon setini gördüm. Önerir misiniz veya farklı fikirleriniz var mı?
Bir süredir direksiyon seti almak istiyorum. Bu aralar Forza asetto gibi oyunlar oynuyorum. Logitech G29 direksiyon setini gördüm. Önerir misiniz veya farklı fikirleriniz var mı?
Hocam stant alırsanız böyle bir sorunla karşılaşmazsınız örneğin bende 2 tane PC masası vardı 1 tanesini kullanmıyordum ve onu stant yaptım vites sığmıyordu yanına küçük bir parça daha monteledim ve sapasağlam bir stant oldu oynayacağım zaman çekiyorum PC önüne oynamazken ise odanın boş tarafına koyuyorum. Estetik değil ama iş görüyor.
Hocam stant alırsanız böyle bir sorunla karşılaşmazsınız örneğin bende 2 tane PC masası vardı 1 tanesini kullanmıyordum ve onu stant yaptım vites sığmıyordu yanına küçük bir parça daha monteledim ve sapasağlam bir stant oldu oynayacağım zaman çekiyorum PC önüne oynamazken ise odanın boş tarafına koyuyorum.
Hocam G29 kötü değil ama dişli bir direksiyon olduğunu unutmayın. Bende de var. Ancak şimdi alsam kayışlı alırım. Kayışlı direksiyon seti çok güzel oluyor hocam, biraz daha bütçe çıkarabilirseniz hiç üzmez.
Hocam G29 kötü değil ama dişli bir direksiyon olduğunu unutmayın. Bende de var. Ancak şimdi alsam kayışlı alırım. Kayışlı direksiyon seti çok güzel oluyor hocam, biraz daha bütçe çıkarabilirseniz hiç üzmez.