Hasmetlimehmet Picopat Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #1 G29 var bende, ETS'ye girdim, ayarlardan baktım, var diyor, gaza basıyorum gitmiyor, vites de çalışmıyor, bilgili birisi varsa nasıl yapılacağını söyler mi?
G29 var bende, ETS'ye girdim, ayarlardan baktım, var diyor, gaza basıyorum gitmiyor, vites de çalışmıyor, bilgili birisi varsa nasıl yapılacağını söyler mi?
Rüzgaradam Centipat Katılım 10 Nisan 2024 Mesajlar 521 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #2 Atamaları ayarlardan iyice kontrol et sorun varsa arkadaşlar yardımcı olur şimdi
b3ro341 Femtopat Katılım 13 Nisan 2025 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #3 Logitech G29 ile ETS 2'de sorun yaşıyorsanız, şu adımları izliyebilirsiniz: Direksiyonun ve pedalların PC'ye düzgün bağlandığından emin olun. ETS 2’de Ayarlar > Kontroller sekmesinde doğru ayarları yapın, pedal ve vites atamalarını kontrol edin. Logitech G Hub veya Logitech Gaming Software yükleyin ve direksiyon ayarlarını sıfırlayın. Force Feedback ayarlarını kontrol edin ve %50-%100 arası yapın. G29'un en son sürücülerinin yüklü olduğundan emin olun. ETS 2'yi yeniden başlatın. Eğer sorun devam ederse, Logitech destek sayfasına göz atabilirsiniz.
Logitech G29 ile ETS 2'de sorun yaşıyorsanız, şu adımları izliyebilirsiniz: Direksiyonun ve pedalların PC'ye düzgün bağlandığından emin olun. ETS 2’de Ayarlar > Kontroller sekmesinde doğru ayarları yapın, pedal ve vites atamalarını kontrol edin. Logitech G Hub veya Logitech Gaming Software yükleyin ve direksiyon ayarlarını sıfırlayın. Force Feedback ayarlarını kontrol edin ve %50-%100 arası yapın. G29'un en son sürücülerinin yüklü olduğundan emin olun. ETS 2'yi yeniden başlatın. Eğer sorun devam ederse, Logitech destek sayfasına göz atabilirsiniz.