hakanozcan Hectopat Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 46 15 Ekim 2020 #1 Merhaba. Logitech G29 direksiyon seti aldım ama kullanamıyorum. İnternetten izlediğim birçok ayar videosunu denedim ama bir türlü kullanamadım. Bilenler yardımcı olursa sevinirim.
Merhaba. Logitech G29 direksiyon seti aldım ama kullanamıyorum. İnternetten izlediğim birçok ayar videosunu denedim ama bir türlü kullanamadım. Bilenler yardımcı olursa sevinirim.
Lejax Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 3.323 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 4060 CPU: Ryzen 7 7735HS RAM: 24GB 4800 MHz DDR5 Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisi - Öğrenci 15 Ekim 2020 #2 Ürünü kullanmadım ama sorunun derece ile alakalı olduğunu düşünüyorum.
SuppleWaif7 Hectopat Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 860 Çözümler 4 15 Ekim 2020 #3 Diğer oyunlarda da denediniz mi ?
hakanozcan Hectopat Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 46 15 Ekim 2020 #4 SuppleWaif7 dedi: Diğer oyunlarda da denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Lejax dedi: Ürünü kullanmadım ama sorunun derece ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Sorun istediğim ayarlara getirememem yoksa çalışıyor bir sıkıntı yok ama internette izlediğim videolarda ki gibi olmuyor.
SuppleWaif7 dedi: Diğer oyunlarda da denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Lejax dedi: Ürünü kullanmadım ama sorunun derece ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Sorun istediğim ayarlara getirememem yoksa çalışıyor bir sıkıntı yok ama internette izlediğim videolarda ki gibi olmuyor.
Lejax Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 3.323 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 4060 CPU: Ryzen 7 7735HS RAM: 24GB 4800 MHz DDR5 Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisi - Öğrenci 16 Ekim 2020 #5 hakanozcan dedi: Sorun istediğim ayarlara getirememem yoksa çalışıyor bir sıkıntı yok ama internette izlediğim videolarda ki gibi olmuyor. Genişletmek için tıkla... G29'da derece ayarı var. Onu değiştirmek işe yarayabilir.
hakanozcan dedi: Sorun istediğim ayarlara getirememem yoksa çalışıyor bir sıkıntı yok ama internette izlediğim videolarda ki gibi olmuyor. Genişletmek için tıkla... G29'da derece ayarı var. Onu değiştirmek işe yarayabilir.
hakanozcan Hectopat Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 46 16 Ekim 2020 #6 Lejax dedi: G29'da derece ayarı var. Onu değiştirmek işe yarayabilir. Genişletmek için tıkla... Denedim ama direksiyonu sola çeviriyorum mesela toplaması yavaş oluyor internette bazılarında jet gibi topluyor geri.
Lejax dedi: G29'da derece ayarı var. Onu değiştirmek işe yarayabilir. Genişletmek için tıkla... Denedim ama direksiyonu sola çeviriyorum mesela toplaması yavaş oluyor internette bazılarında jet gibi topluyor geri.
Lejax Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 3.323 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 4060 CPU: Ryzen 7 7735HS RAM: 24GB 4800 MHz DDR5 Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisi - Öğrenci 16 Ekim 2020 #7 hakanozcan dedi: Denedim ama direksiyonu sola çeviriyorum mesela toplaması yavaş oluyor internette bazılarında jet gibi topluyor geri. Genişletmek için tıkla... Hocam kayışlarda bir problem olabilir mi?
hakanozcan dedi: Denedim ama direksiyonu sola çeviriyorum mesela toplaması yavaş oluyor internette bazılarında jet gibi topluyor geri. Genişletmek için tıkla... Hocam kayışlarda bir problem olabilir mi?