Logitech G29 G Hub'da hareket ettiği gözükmüyor

Tigger

Decapat
Daha fazla  
Bugün yeni bir G29 direksiyon seti satın aldım. Oyunlarda çalışıyor fakat direksiyonda güç uygulaması çok az geliyor. G Hub kurup baktım, direksiyonu sağa sola çeviriyorum sürekli 0'da duruyor. İnternette araştırdım fakat çözüm bulamadım. Driving Force GT kullanırken hiç böyle bir şey yaşamamıştım, çok kolay ayarları yükseltip düşürebiliyordum bunda öyle bir şey yapamadım. Ayrıca Logitech Gaming Software kurup bakmayı denedim yazılım bulunamadı dedi.

Direksiyonu çevirsem de çalışma aralığı hareket etmiyor..
Ekran Alıntısı.PNG

900 dereceyi değiştirip tekrar 900 yaptığın zaman düzelecektir muhtemelen. Ayrıca merkezleme yayını tiklersen feedback daha iyi hale gelebilir. Kendine uygun olanı deneyerek bulabilirsin.

Bahsettiğim şey eksen değil. Direksiyonu çevirdiğimde ekrandaki direksiyonun normalde dönmesi gerekirken dönmüyor. 0'da sürekli.

Bahsettiğim şey eksen değil. Direksiyonu çevirdiğimde ekrandaki direksiyonun normalde dönmesi gerekirken dönmüyor. 0'da sürekli.
Anladım, bende de oluyor bu logitech yazılımı ile ilgili ve her yeni güncellemede daha sorunlu hale geliyor. Bende genelde sayıyı elle değiştirdiğimde ekrandaki görsel düzeliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı