Logitech G29 gerçek fiyatı nedir?

leclerc44

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.
Logitech G29 bakıyorum ama anlamadığım şey fiyati bir gün 20.000 TL oluyor diğer gün 12 bin. Sürekli böyle oluyor. Bunun sebebi ne gerçek fiyatı ne? Baktığım sayfalar ( vatan, MediaMarkt ) hangisi gerçek fiyat bilenler var mı?

Merhaba arkadaşlar.
Logitech G29 bakıyorum ama anlamadığım şey fiyati bir gün 20.000 TL oluyor diğer gün 12 bin. Sürekli böyle oluyor. Bunun sebebi ne gerçek fiyatı ne? Baktığım sayfalar ( vatan, MediaMarkt ) hangisi gerçek fiyat bilenler var mı?
gerçek fiyatı shiftersiz maksimum 15 shifterli 18 olmalı üstü kazık

Merhaba arkadaşlar.
Haklısınız Normalde Shiftersız heryerde 18k idi shifterlı olanı ise 20k ancak piyasada genel olarak bir fiyat düşüşü var yani tam alınacak zaman diyebiliriz şuanki fiyatlar shiftersız 12k shifterli 15-16k

Eğer Almayı düşünürseniz kesinlikle Mediamarkt daha iyi bir seçim olacaktır.

hacı şimdi g29 da dişli problemi var o yüzden alınmaaz

thurstmaster t300 almanı öneririm
Neden bilmeden sallıyorsunuz onu anlamıyorum senelerce kullanan ve birşey olmayan tanıdıklarım var ayrıca aradaki fiyat farkı 10 12 bin tl civarı her direksiyonda o problem çıkmıyor

Dişli problemi ne oluyor tam bilmiyorum
Dostum dişli problemi direksiyonun dönmesini sağlayan sistem denilebilir

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı