Dün G29 direksiyon seti aldım. GHUB programından ayarlama yaparken fark ettim ki direksiyonu tam sağ ve tam sola çevirdiğimde tam dönmemesine rağmen programda tam dönmüş gibi gözüküyor. Sanki direksiyonda 10 derece gibi bir fark var gibi. Hafif sağa doğru meyilli kalıyor. Bu bir sorun mu yoksa bu şekilde mi olması gerekiyor?
Çözüm sunamadığımdan üzgünüm ama desteklemek adına cevap yazmak istedim. Aynı problem bende de var. Her yerde araştırdım doğru düzgün ne cevap veren var ne konu açan. Umarım herkeste olan bir sorundur. Ben problemimi şurada anlattım: G29 G-Hub derecesi orantısız
2 gün boyunca YouTube'da doğru açıyla direksiyon çeviren birini aradım onu da buldum.
Yabancı bir arkadaş onda da aynı şekilde direksiyonu tam tur şağ ve sola çeviyorum sona geldiğinde hafif meyilli kalıyor. Ondan sonra sahibinden.comdan birilerini buldum rica ettim video çeker misin diye sag olsun çekti aynı direksiyon ve G HUB ortantisızlığı mevcut. Penta teknik serviside video mail attım geken cevap bu şekilde uretiliyor oldu. Anlayacağın direksiyonda problem yok olması gerektiği gibi. Video atacaktım ama telefondan giriyorum istersen atarım.
2 gün boyunca YouTube'da doğru açıyla direksiyon çeviren birini aradım onu da buldum.
Yabancı bir arkadaş onda da aynı şekilde direksiyonu tam tur şağ ve sola çeviyorum sona geldiğinde hafif meyilli kalıyor. Ondan sonra sahibinden.comdan birilerini buldum rica ettim video çeker misin diye sag olsun çekti aynı direksiyon ve G HUB ortantisızlığı mevcut. Penta teknik serviside video mail attım geken cevap bu şekilde uretiliyor oldu. Anlayacağın direksiyonda problem yok olması gerektiği gibi. Video atacaktım ama telefondan giriyorum istersen atarım.
Hocam ben G29 kullanan 1-2 arkadaşa sormuştum onlar bizde böyle değil diyorlardı onu anlamadım ben. Ben de ilk başta üretim ile alakalı bir şey olduğunu zannetmiştim, sonra etrafımdaki insanlara sordum böyle bir şey olmadığını söylediler.
Hocam ben G29 kullanan 1-2 arkadaşa sormuştum onlar bizde böyle değil diyorlardı onu anlamadım ben. Ben de ilk başta üretim ile alakalı bir şey olduğunu zannetmiştim, sonra etrafımdaki insanlara sordum böyle bir şey olmadığını söylediler.
Yani bir de kendi konumda belirttiğim gibi bu üretim ile alakalı bir şeyse gerçekte 360 derece döndürdüğüm direksiyon neden programda 370 olarak gözüküyor? Yani sakıncası olmazsa bulduğunuz şeylerin linkini atın ben de bakayım isterseniz.
hocam ben sonradan baktım sizin konuya ancak benimkiyle benzer değil sizinki,evet sizde problem gözüküyor.Ürün sıfır, yeni aldıysanız götürün değişim için 2. el aldıysanızda muhtemelen encoder problemi var.
Hocam ben sonradan baktım sizin konuya ancak benimkiyle benzer değil sizinki, evet sizde problem gözüküyor. Ürün sıfır, yeni aldıysanız götürün değişim için 2. el aldıysanızda muhtemelen encoder problemi var.
Hocam encoder problemine baktım da benim direksiyonumda öyle bir reaksiyon yok. Bir de galiba dediğiniz gibi üretimle alakalı bir şey. O sorduğum 1-2 arkadaşta zaten gelişigüzel konuşmuş, yazılımı açıp yayın yapmalarını istediğimde benimkiyle aynı sonuçla karşılaştım. Onlarda da derece tam orantılı değil.
Hocam encoder problemine baktım da benim direksiyonumda öyle bir reaksiyon yok. Bir de galiba dediğiniz gibi üretimle alakalı bir şey. O sorduğum 1-2 arkadaşta zaten gelişigüzel konuşmuş, yazılımı açıp yayın yapmalarını istediğimde benimkiyle aynı sonuçla karşılaştım. Onlarda da derece tam orantılı değil.
Yani benim anladığım bu işten, direksiyonda 440 derecede bir blok bulunuyor. O bloktan sonrası ölü alan gibi bir şey. O yüzden yazılımda da tam senkronize gözükmüyor direksiyonun derecesi.
Yani benim anladığım bu işten, direksiyonda 440 derecede bir blok bulunuyor. O bloktan sonrası ölü alan gibi bir şey. O yüzden yazılımda da tam senkronize gözükmüyor direksiyonun derecesi.
Video yüklemeyi bulamadım forumda özelden tel no atarsan göndereyim.
Hocam
bu link benim paylaştığım.
Gezinirken 1 video daha buldum onunda linki
6:19'dan itibaren izle onun direksiyonuda aynı.
Video yüklemeyi bulamadım forumda özelden tel no atarsan göndereyim.
Hocam
bu link benim paylaştığım.
Gezinirken 1 video daha buldum onunda linki
6:19'dan itibaren izle onun direksiyonuda aynı.
Hocam ilk attığınız video benim bahsettiğim olayın tıpatıp aynısı. O 450 derece gözüküyor dediğiniz yerden sonrasında boşluk var bende de. Ben kendi konumda onu anlatmaya çalıştım az çok.
Hocam ilk attığınız video benim bahsettiğim olayın tıpatıp aynısı. O 450 derece gözüküyor dediğiniz yerden sonrasında boşluk var bende de. Ben kendi konumda onu anlatmaya çalıştım az çok.
Yani gerçekte 440 derece döndürüyorsun ve o boşluk dediğimiz yere geliyoruz ama yazılımda 450 derece gözüküyor. Bir de tam 360 derece çevirince de yazılımda 370 olarak gözüküyor.