Logitech G29 iade edilmeli mi?

• Konuyu başlatan xMert
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 31
  • Görüntüleme 272

xMert

Kilopat
Aslında sipariş vermeden önce çoğu açılan konuyu okuyup sipariş verdiğim için G29 alınır mı? Gibi bir konu açmak istememiştim. Bugün sipariş verdim ve daha kargoda. Şimdi 2 sebepten dolayı iade mi etsem diye şüpheye düştüm. 1. si G29'un çok sesli çalıştığının söylenmesi. Odam komşunun yatak odasıyla yan yana ve ben çoğunlukla gece oyuna giriyorum. Çoğunlukla ETS oynamayı düşünerek direksiyon seti aldım. Bu oyunda gece çok ses yapar mı? 2. si ben sipariş verdikten sonra T300RS modeli indirime girdi. 28000'lerden 23000 TL'lere düştü. Eğer G29 modeli seni sürekli kullanımda 2 sene rahat götürür ve gece çok ses yapmaz derseniz ve T300RS için 8000 TL fazladan vermeye gerek yok derseniz siparişimi iptal etmeyeceğim.

Aslında sipariş vermeden önce çoğu açılan konuyu okuyup sipariş verdiğim için G29 alınır mı? Gibi bir konu açmak istememiştim. Bugün sipariş verdim ve daha kargoda. Şimdi 2 sebepten dolayı iade mi etsem diye şüpheye düştüm. 1. si G29'un çok sesli çalıştığının söylenmesi. Odam komşunun yatak odasıyla yan yana ve ben çoğunlukla gece oyuna giriyorum. Çoğunlukla ETS oynamayı düşünerek direksiyon seti aldım. Bu oyunda gece çok ses yapar mı? 2. si ben sipariş verdikten sonra T300RS modeli indirime girdi. 28000'lerden 23000 TL'lere düştü. Eğer G29 modeli seni sürekli kullanımda 2 sene rahat götürür ve gece çok ses yapmaz derseniz ve T300RS için 8000 TL fazladan vermeye gerek yok derseniz siparişimi iptal etmeyeceğim.

Hocam çok fazla abartılacak kadar ses yapmıyor.

Ama şu an imkanınız varken bence kesinlikle T300RS alın.

Bu oyunda gece çok ses yapar mı?
Cok ses yapiyordan kasit ne bilmiyorum. Bende gordum oyle yazanlari, bende var G29, ara ara vizildiyor ses yapiyor motarlari ama o vizilti o kadar buyuk bir ses degil. Telefon hoparlorunde yarim volumde cikan ses fazlasiyla bastirabiliyor. PC’ye bagladiginda kaliteli ses yapiyor kendini kalibre ederken o da kenarlara vurunca yapiyor onu. Eve gecince atarim sesini.

Ama şu an imkanınız varken bence kesinlikle T300RS alın.
Aradaki 8k fiyat farkina degecek bir farki var mi ki?

Aradaki 8K fiyat farkina degecek bir farki var mi ki?

Hocam bende bayağı bir G29 kullandım yani hiç ses sorunu ile karşılaşmadım bile.

Ve bayağı da fazla oyun oynadım F1, Forza, NFS, Dirt Rally falan bayağı oyun oynadım.

Hocam bence 8 k fiyat farkına kesinlikle değer yani ben işin teknik tarafına pek hakim değilim ama o parayı G29'a vermek yerine 8 k farkla çok daha iyi bir hizmet alabiliyorsunuz.

T300RS her türlü G29'dan çok iyi ama işte teknik kısım hakkında çok fazla bilgim olmadığı için değinemiyorum.

Sadece ETS oynayacağım diyorsan g29 gayet yeterli olur. Hiç ekstra ücret verip üst bir cihaz almaya gerek yok. İlerleyen dönemlerde yarışta yapabilirim diyorsan diğer seçenekler devreye girer. O zaman T300 vs alman gündeme gelebilir. ETS 2 oynarken çok ses çıkarmaz ayrıca cihaz. Sonuçta sert bir force feedback e gerek duymayacaksın.

Sadece ETS oynayacağım diyorsan g29 gayet yeterli olur. Hiç ekstra ücret verip üst bir cihaz almaya gerek yok. İlerleyen dönemlerde yarışta yapabilirim diyorsan diğer seçenekler devreye girer. O zaman T300 vs alman gündeme gelebilir. ETS 2 oynarken çok ses çıkarmaz ayrıca cihaz. Sonuçta sert bir force feedback e gerek duymayacaksın.
Yarış dediğiniz olay multiplayer için mi geçerli ? Onun dışında G29 la tek başıma Forza NFS falan oynarsam zevk vermez mi ?

B
Hocam G29 la Forza NFS oynamak işkence gibi bir şey yarış yapmak çok zor haberiniz olsun.

Ama ETS bayağı keyif verir.
Ben forza 4 ve NFS Paybacki klavye ile yarımşar saat oynayıp kapatmıştım. ETS 2 yi sevdiğim için çoğunlukla ETS oynarım diye düşündüm. Ama direksiyon setim olduktan sonra illa ki farklı oyunlara da bakmak isterim diye düşünüyorum.

B

Ben Forza 4 ve NFS Payback'i klavye ile yarımşar saat oynayıp kapatmıştım. ETS 2'yi sevdiğim için çoğunlukla ETS oynarım diye düşündüm. Ama direksiyon setim olduktan sonra illaki farklı oyunlara da bakmak isterim diye düşünüyorum.

Ya hocam vallahi nasıl olur bilmem belki bir ayarı falan vardır ama.

Direksiyonla bu tarz arcade oyunları oynamak işkence gibi bir şey oluyor çünkü olmuyor yani bayağı can sıkıyor.

Ben genellikle CarX Drift Racing Online oynuyordum o çok keyifli orada 300 saat falan oynadım.

Ya hocam vallahi nasıl olur bilmem belki bir ayarı falan vardır ama.

Direksiyonla bu tarz arcade oyunları oynamak işkence gibi bir şey oluyor çünkü olmuyor yani bayağı can sıkıyor.

Ben genellikle CarX Drift Racing Online oynuyordum o çok keyifli orada 300 saat falan oynadım.
Bir şeyler daha sormak istiyorum vaktiniz varsa. Ben T300RS alırsam keyif almam için yanında shifter de almam gerekecek mi sizce ? Bir de o bütçeye çıkınca Moza R3 de devreye giriyor. Fikriniz var mı ? Tabi her şeyi düşünürsek bütçe baya bir artıyor 30k yı bulur diyebiliriz.

Bir şeyler daha sormak istiyorum vaktiniz varsa. Ben T300RS alırsam keyif almam için yanında shifter de almam gerekecek mi sizce ? Bir de o bütçeye çıkınca Moza R3 de devreye giriyor. Fikriniz var mı ? Tabi her şeyi düşünürsek bütçe baya bir artıyor 30k yı bulur diyebiliriz. Çok sıkıntılıymış bu direksiyon konusu ya :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı