Logitech G29 ile nasıl GTA 5 oynanır?

TheReaction

Centipat
Merhaba, G29 direksiyon setine sahibim. GTA 5'te kullanmak için birkaç YouTube videosu izledim denedim fakat ne yaptıysam arabanın tekerlekleri dönmüyor. Ben direksiyonu çevirdiğim zaman arabanın direksiyonu dönüyor gaz fren hepsi çalışıyor fakat arabanın tekerlekleri sabit düz. Sorun neden kaynaklı çözemedim, bir bilgisi olan var mı?

??

Şimdi farkettim motor kullanırken algılıyor dönüyor sadece araba kullanırken algılamıyor

100 kişiden biri bişey yazmamış vay arkadas ya. Gittim yabancı forumlarda araştırdım kaç saat, oyunun sürümü ile customstreeing modunun sürümü uymuyormuş yani modu yapan kişi salmış o yüzden algılamıyormuş. Benim gibi sorunu arayıp duran varsa diye buraya yazayım. Konu kilit

Son düzenleme:

Bende aynı sorunu yaşıyordum sayenizde neden olduğunu öğrendim. Peki çözüm buldunuz mu G29 ile kullanmak için?

Bende aynı sorunu yaşıyordum sayenizde neden olduğunu öğrendim. Peki çözüm buldunuz mu G29 ile kullanmak için?
Bugünlerde denedim bende, malesef dediğiniz gibi, Gaz fren çalışıyor, ama direksiyonu dönderince tekerler dönmüyor, sadece direksiyon dönüyor

Bugünlerde denedim bende, maalesef dediğiniz gibi, gaz fren çalışıyor, ama direksiyonu dönderince tekerler dönmüyor, sadece direksiyon dönüyor.

Maalesef bazı fix videoları var ama işe yaramıyor. Belki biri yeni bir mod yapar da kullanırız.

Eski sürüm derken oyunumu yoksa modu mu oyunsa hangi sürüm bilgi veririsen.

Şöyle, 7 - 8 ay önce direksiyon seti ile oynuyordum ben GTA 5'i. Oyun güncellendiği için artık kullanılmıyor. Oyunun sürümünü düşürsek ya da korsan sitelerinden indirsek oynanır mı gibisinden.

Şöyle, 7 - 8 ay önce direksiyon seti ile oynuyordum ben GTA 5'i. Oyun güncellendiği için artık kullanılmıyor. Oyunun sürümünü düşürsek ya da korsan sitelerinden indirsek oynanır mı gibisinden.
Senin oyunu direksiyon seti ile oynadığın sürüm neydi onu indirsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…