Logitech G29 iyi mi?

Daha fazla  
Başlıkta da yazdığı gibi iyi midir? Tavsiye edeceğiniz başka bir direksiyon seti var mı?

Başlıkta da yazdığı gibi iyi midir? Tavsiye edeceğiniz başka bir direksiyon seti var mı?

Yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum dişli sesi hariç bir sıkıntısını görmedim ama başlangıç seviyesi olarak alınır bütçeyi arttırabilirsen Thrustmaster serisine bakmanı tavsiye ederim.

İkinci el vites ve kutusuz aldım(1 hafta oldu) DFGT'den geçtim. Şimdilik iyi, sıfırı kesinlikle aşırı pahalı 13K ben 6.5k ya aldım. Rakip olarak Thrustmaster T150 Pro ve T300RS var fakat onlar bence ne sıfır ne de ikinci elde o kadar para etmezler bence, onlara verilecek parayla directdrive moza setleri var.
Özet: 7K'ya kadar vitessiz veya 10K'ya kadar(kutusu yoksa 8.5-9k civarı) vitesli olanlar alınabilir. 10 üstüne ne olursa olsun çıkmamaya sıfırı vitesli 14-15k zaten.

Yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum dişli sesi hariç bir sıkıntısını görmedim ama başlangıç seviyesi olarak alınır bütçeyi arttırabilirsen Thrustmaster serisine bakmanı tavsiye ederim.

Emin ol hocam Driving Force Pro'ya göre hiç dişli sesi yok

Bende de yokta çok nadir zorladığım zaman geliyor assetoda drift filan yaparken onun harici bende de dişli sesi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…