H Hugean Femtopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2021 #11 NITRO dedi: Bu direksiyon setleri çok gereksiz pahalı. Ben de alacağım alamıyorum. Plastik malzeme sonuçta gerçek arabanın şanzuman sistemini komple değiştirsen tutacağı fiyat ile aynı neredeyse. Çok saçma almayın bence kol alın kolla oynayın. Genişletmek için tıkla... Aynen gerçekten hevesimizi kursağımda bırakıyor bu fiyatlar uzun süre de azalmaz gibi maalesef.
NITRO dedi: Bu direksiyon setleri çok gereksiz pahalı. Ben de alacağım alamıyorum. Plastik malzeme sonuçta gerçek arabanın şanzuman sistemini komple değiştirsen tutacağı fiyat ile aynı neredeyse. Çok saçma almayın bence kol alın kolla oynayın. Genişletmek için tıkla... Aynen gerçekten hevesimizi kursağımda bırakıyor bu fiyatlar uzun süre de azalmaz gibi maalesef.
fatihterim Decipat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 1.265 21 Nisan 2021 #12 Hugean dedi: Aynen gerçekten hevesimizi kursağımda bırakıyor bu fiyatlar uzun süre de azalmaz gibi maalesef. Genişletmek için tıkla... Hocam Amazon.de üzerinde indirim oluyor bazen, bekleyin. Sıfırı 2600 liraya inmişti 1 haftalığına G29'un.
Hugean dedi: Aynen gerçekten hevesimizi kursağımda bırakıyor bu fiyatlar uzun süre de azalmaz gibi maalesef. Genişletmek için tıkla... Hocam Amazon.de üzerinde indirim oluyor bazen, bekleyin. Sıfırı 2600 liraya inmişti 1 haftalığına G29'un.
Is That A SKYLINE Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 2.308 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek R34'ün direksiyonu. 21 Nisan 2021 #13 mustaine dedi: G29 nerede 300-400 liraymış? Genişletmek için tıkla... Avrupa'da 300-400 Euro