Logitech G29 orta boşluk normal mi?

alihan cakan

Centipat
Daha fazla  
Yaklaşık 20 gün önce G29 aldım başlarda aldırış etmedim ama galiba genel bir sorun değil sağa sola 8 sağ 8 sol direksiyon sert değil 8 dereceden sonra hissettiriyor sertliğini tak tak sağa sola oynuyor normal mi?

Hocam o ortadaki boşluk normal. Kayışlı sistem değil dişli olduğu için o dişte geçiş olmadığı için orada boşluk olabilir. Evet benimkide öyle bu dedikleriniz normal. En ortadayken 2-3 parmak sağa sola döndürünce zorlama yok ama sonrasında ağır bir direksiyon oluyor. Bu FFB ile alakalı değildir geri dönüş değil bence ama denemek lazım FFB azaltıp deneyebilirsiniz sertliğini.

Hocam o ortadaki boşluk normal. Kayışlı sistem değil dişli olduğu için o dişte geçiş olmadığı için orada boşluk olabilir. Evet benimki de öyle bu dedikleriniz normal. En ortadayken 2-3 parmak sağa sola döndürünce zorlama yok ama sonrasında ağır bir direksiyon oluyor. Bu FFB ile alakalı değildir geri dönüş değil bence ama denemek lazım FFB azaltıp deneyebilirsiniz sertliğini.

Assetto vs. oynarken drift atmak istiyorum mesela direksiyon sadece ortaya 0 dereceye topluyor o gerçekçi toplama hissi yok yani dönmüyor sadece ortaya geliyor direksiyon onu nasıl halledeceğiz.

Assetto vs. oynarken drift atmak istiyorum mesela direksiyon sadece ortaya 0 dereceye topluyor o gerçekçi toplama hissi yok yani dönmüyor sadece ortaya geliyor direksiyon onu nasıl halledeceğiz.
Hocam benim direksiyonda kaza yaptığımda falan tepkime veriyor soldayken sağa geçiyor kendisi. Belki sizin ayarlarınızda eksiklik vardır veya FFB değeri azdır. İnternetten araştırmanızı öneririm bende 10 gün oldu alalı çünkü.

Hocam benim direksiyonda kaza yaptığımda falan tepkime veriyor soldayken sağa geçiyor kendisi. Belki sizin ayarlarınızda eksiklik vardır veya FFB değeri azdır. İnternetten araştırmanızı öneririm bende 10 gün oldu alalı çünkü.

Video izleyerek falan yaptıysan link atma şansın var mı ya bir türlü yapamadım olmuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı