EnesVRR Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 856 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2024 #1 Direksiyon setinin ortasındaki mavi şey bazılarında gri nedendir?
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.174 Makaleler 3 Çözümler 194 26 Kasım 2024 #2 Üzerindeki bant olabilir mi? Bendekinin altı gri, üstündeki bant maviydi.
Psyduck17 Hectopat Katılım 25 Mayıs 2023 Mesajlar 1.517 Çözümler 1 Yer Kanto Region Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2024 #3 EnesVRR dedi: Direksiyon setinin ortasındaki mavi şey bazılarında gri nedendir? Eki Görüntüle 2360757 Eki Görüntüle 2360758 Genişletmek için tıkla... O mavi bant direksiyonun tam ortada olduğunu direksiyona bakmadan anlamanı sağlıyor. Bazılarında gri olmasının sebebi soyulması.
EnesVRR dedi: Direksiyon setinin ortasındaki mavi şey bazılarında gri nedendir? Eki Görüntüle 2360757 Eki Görüntüle 2360758 Genişletmek için tıkla... O mavi bant direksiyonun tam ortada olduğunu direksiyona bakmadan anlamanı sağlıyor. Bazılarında gri olmasının sebebi soyulması.
EnesVRR Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 856 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2024 #4 ItsAllGoodman dedi: Üzerindeki bant olabilir mi? Bendekinin altı gri, üstündeki bant maviydi. Genişletmek için tıkla... Psyduck17 dedi: O mavi bant direksiyonun tam ortada olduğunu direksiyona bakmadan anlamanı sağlıyor. Bazılarında gri olmasının sebebi soyulması. Genişletmek için tıkla... Kendi istekleriylemi soyuyorlar yoksa uzun kullanıncamı oluyor?
ItsAllGoodman dedi: Üzerindeki bant olabilir mi? Bendekinin altı gri, üstündeki bant maviydi. Genişletmek için tıkla... Psyduck17 dedi: O mavi bant direksiyonun tam ortada olduğunu direksiyona bakmadan anlamanı sağlıyor. Bazılarında gri olmasının sebebi soyulması. Genişletmek için tıkla... Kendi istekleriylemi soyuyorlar yoksa uzun kullanıncamı oluyor?
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.174 Makaleler 3 Çözümler 194 26 Kasım 2024 #5 EnesVRR dedi: Kendi istekleriyle mi soyuyorlar yoksa uzun kullanınca mı oluyor? Genişletmek için tıkla... Ben kendim çıkarmıştım.
EnesVRR dedi: Kendi istekleriyle mi soyuyorlar yoksa uzun kullanınca mı oluyor? Genişletmek için tıkla... Ben kendim çıkarmıştım.
Psyduck17 Hectopat Katılım 25 Mayıs 2023 Mesajlar 1.517 Çözümler 1 Yer Kanto Region Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2024 #6 EnesVRR dedi: Kendi istekleriylemi soyuyorlar yoksa uzun kullanıncamı oluyor? Genişletmek için tıkla... İki türlü de olabilir. Tuşlar da mavi olduğundan daha güzel duruyor bence. O yüzden ben hiç soymadım onu.
EnesVRR dedi: Kendi istekleriylemi soyuyorlar yoksa uzun kullanıncamı oluyor? Genişletmek için tıkla... İki türlü de olabilir. Tuşlar da mavi olduğundan daha güzel duruyor bence. O yüzden ben hiç soymadım onu.
SkyLord06TR Megapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2016 Mesajlar 3.665 Çözümler 6 26 Kasım 2024 #7 Uzun süre de soyuluyor. Benimki daha yeni şubatta almıştım. Ancak çok az boyası attı. Zaten pek olayı yok. Yarış arabalarında olur bu çizgiden. Direksiyon düz mü anlamak için.
Uzun süre de soyuluyor. Benimki daha yeni şubatta almıştım. Ancak çok az boyası attı. Zaten pek olayı yok. Yarış arabalarında olur bu çizgiden. Direksiyon düz mü anlamak için.
EnesVRR Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 856 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2024 #8 2.el G29 almak istiyorum peki sizce alınır mı?