Adnan1 Femtopat Katılım 27 Nisan 2025 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2025 #1 İyi günler arkadaşlar. G29 aldım lakin Asphalt 8 de denerken hiçbir şekilde tepki yok yani çalışmıyor. G29 yazılımı yükledim frene falan basınca görüyor ama oyunlarda hiçbir şekilde ne direksiyon ne vites ne gaz fren hiç çalışmıyor. Çözümü nedir?
İyi günler arkadaşlar. G29 aldım lakin Asphalt 8 de denerken hiçbir şekilde tepki yok yani çalışmıyor. G29 yazılımı yükledim frene falan basınca görüyor ama oyunlarda hiçbir şekilde ne direksiyon ne vites ne gaz fren hiç çalışmıyor. Çözümü nedir?
S.Ganacci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2018 Mesajlar 1.751 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer İstanbul 18 Temmuz 2025 #2 Oyun direksiyon girişini desteklemiyor.
Adnan1 Femtopat Katılım 27 Nisan 2025 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2025 #3 S.Ganacci dedi: Oyun direksiyon girişini desteklemiyor. Genişletmek için tıkla... Yani bu oyunda oynayamam öyle mi? Peki hangi oyunlar destekler?
S.Ganacci dedi: Oyun direksiyon girişini desteklemiyor. Genişletmek için tıkla... Yani bu oyunda oynayamam öyle mi? Peki hangi oyunlar destekler?
S.Ganacci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2018 Mesajlar 1.751 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer İstanbul 18 Temmuz 2025 #4 Adnan1 dedi: Yani bu oyunda oynayamam öyle mi? Peki hangi oyunlar destekler. Genişletmek için tıkla... ETS 2, Forza Horizon gibi yarış ve simulasyon oyunlarında destekler. Assetto Corsa gibi.
Adnan1 dedi: Yani bu oyunda oynayamam öyle mi? Peki hangi oyunlar destekler. Genişletmek için tıkla... ETS 2, Forza Horizon gibi yarış ve simulasyon oyunlarında destekler. Assetto Corsa gibi.