Uras_Atik Centipat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #1 Misafir çocuğu oynarken ne yaptıysa sabitleme klipsi takılmış herhalde acilmiyor. Teki açılıyor. Herkese denettim yine de olmadı. Ne yapmalıyım?
Misafir çocuğu oynarken ne yaptıysa sabitleme klipsi takılmış herhalde acilmiyor. Teki açılıyor. Herkese denettim yine de olmadı. Ne yapmalıyım?
l4d2 aşığı Picopat Katılım 25 Temmuz 2023 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #2 Uras_Atik dedi: Misafir çocuğu oynarken ne yaptıysa sabitleme klipsi takılmış herhalde acilmiyor. Teki açılıyor. Herkese denettim yine de olmadı. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Yedek parça olarak satılıyor, ailesine aldırabilirsin.
Uras_Atik dedi: Misafir çocuğu oynarken ne yaptıysa sabitleme klipsi takılmış herhalde acilmiyor. Teki açılıyor. Herkese denettim yine de olmadı. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Yedek parça olarak satılıyor, ailesine aldırabilirsin.
Uras_Atik Centipat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #3 l4d2 aşığı dedi: Yedek parça olarak satılıyor, ailesine aldırabilirsin. Genişletmek için tıkla... Nasıl çıkaracağım diğer takılan parçayı
l4d2 aşığı dedi: Yedek parça olarak satılıyor, ailesine aldırabilirsin. Genişletmek için tıkla... Nasıl çıkaracağım diğer takılan parçayı
l4d2 aşığı Picopat Katılım 25 Temmuz 2023 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #4 Uras_Atik dedi: Nasıl çıkaracağım diğer takılan parçayı Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum garantisi varsa gönderin
Uras_Atik dedi: Nasıl çıkaracağım diğer takılan parçayı Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum garantisi varsa gönderin
CİNGÖZ_RECAİ Hectopat Katılım 9 Kasım 2022 Mesajlar 1.258 Çözümler 23 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 5600x Anakart: Gigabyte B550M DS3H GPU: Gigabyte RTX 3060 8 GB Ram: XPG GAMMIX D30 2x8 GB 3200 MHz M.2 Nvme SSD: Crucial P3 1 TB Kasa/PSU: XIGMATEK Lamiya Mesh/Odin 750 W 80 Plus Klavye: SteelSeries Apex 3 Mouse: Logitech G203 Lightsync Monitör: ViewSonic Omni VX2719 27'' Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Ağustos 2023 #5 Misafir çocuğu ibaresini görünce pc'ye işeyen, ekran kartı kıran çocuklar geldi aklıma. Yanlış anlamadiysam resimdeki yerlerden bahsediyorsunuz. WD 40 gibi bir şey sıkarak bir deneyin bence. Dosya Ekleri IMG_20230801_000043.jpg 66,7 KB · Görüntüleme: 151
Misafir çocuğu ibaresini görünce pc'ye işeyen, ekran kartı kıran çocuklar geldi aklıma. Yanlış anlamadiysam resimdeki yerlerden bahsediyorsunuz. WD 40 gibi bir şey sıkarak bir deneyin bence.