Logitech G29 sağdaki vites kulakçığı çift algılıyor

cakirtmr

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar, yaklaşık 1 sene önce almış olduğum direksiyon setimde sağ taraftaki vites arttırma kulakçığında çift algılama problemi var. Bunu her zaman yapmıyor ama F1 gibi sürekli vites değiştirdiğiniz bir oyunda sinir bozucu olabiliyor. %20 gibi bir oranda çift algılama yapıyor diyebilirim. Garanti, servis süreçleriyle uğraşmak istemediğimden kendimce ne yapabilirim, bir çözüm bulabilir miyim sizce?

Merhaba. Bugün itibari ile aynı sorunu ben de yaşamaya başladom. Driver sorunudur diye geçmişe yönelik driver'ları tek tek kurdum ama sorun çözülmedi. Umarım konuyşa alakalı çözüm bilgisine sahip biri vardır..

Merhabalar, yaklaşık 1 sene önce almış olduğum direksiyon setimde sağ taraftaki vites arttırma kulakçığında çift algılama problemi var. Bunu her zaman yapmıyor ama F1 gibi sürekli vites değiştirdiğiniz bir oyunda sinir bozucu olabiliyor. %20 gibi bir oranda çift algılama yapıyor diyebilirim. Garanti, servis süreçleriyle uğraşmak istemediğimden kendimce ne yapabilirim, bir çözüm bulabilir miyim sizce?
Merhaba,
an itibari ile sorunu çözdüm. 2022 mayıs sürümüne kadar gittim sorun çözüldü.
Öncelikle var olan yazılımı aşağıda paylaşttığım youtube linkindeki gibi silmen lazım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sonra bu linkteki g hub'I indirip kurman yeterli. Fakat programı açar açmaz ayarlardan otomatik güncellemeyi kesinlikle kapatman gerekiyor.

Not: Acc serisi neredeyse 2021 sürümleri yazılımlarla pek çalışmıyor. Yakında 2022'de de uyumsuzluk çıkması muhtemel. En iyi seçenek direksiyon değiştirmek. Bu çözüm bize biraz zaman kazandıracaktır .)

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı